Multivitamine tabletten | Complete formules

Multivitamine tabletten bevatten verschillende vitamines en mineralen. Een multivitamine is een uitstekende aanvulling op je dagelijkse voeding.

Het assortiment bestaat uit verschillende multivitamines. Zo kun je kiezen voor multivitamine tabletten speciaal voor mannen, vrouwen, 50+ers en kinderen. Daarnaast zijn er nog enkele multi’s die zich richten op bepaalde toepassingsgebieden zoals het versterken van het immuunsysteem, sterke botten en het verhogen van de weerstand.

Multivitamine tabletten

Assortiment multivitamine tabletten

Verschillende multivitamines

Elke fase in je leven vraagt een andere vitamine behoefte. Zo neemt bij de 50+er de behoefte aan vitamine B12 en vitamine D toe. Daarnaast is bij de kinderen de vitamine en mineralenbehoefte lager dan bij volwassen. Zo is er nog een aantal voorbeelden op te noemen dat vraagt om een specifieke multivitamine.

  • Multivitamine tabletten voor vrouwen

We hebben een groot aanbod multivitamine tabletten voor vrouwen omdat mannen andere behoeftes hebben. Zo willen veel vrouwen extra ondersteuning voor de huid, haar en nagels (extra B-vitamines, biotine). Daarnaast zijn vitamines en mineralen die bijdragen aan een gezonde hormoonhuishouding van belang. Dit vind je in multivitamines voor vrouwen.

  • Multivitamine tabletten voor mannen

De bouw van het mannenlichaam is anders dan die van vrouwen, daarom hebben we ook multivitamine tabletten voor mannen. Mannen zijn over het algemeen wat groter en hebben meer spiermassa. Daarom hebben mannen bijvoorbeeld meer behoefte aan magnesium (spieren). Ook selenium en zink zijn bij mannen belangrijk voor een normaal testosterongehalte en vruchtbaarheid. NOW Adam en Meer-in-1 Man zijn speciale multivitamines voor de man.

  • Multivitamine tabletten voor kinderen

Veel multivitamines voor kinderen bevatten onnodige hulpstoffen en worden gezoet met suikers of andere kunstmatige zoetstoffen. De multivitamine tabletten uit ons assortiment zijn gezoet met natuurlijke zoetstoffen en hebben een fruitsmaak. Zo geef je de beste multivitamine aan je kind.

Multivitamines voor speciale doeleinden

Naast algemene multivitamine tabletten zijn er ook multi’s die speciale toepassingsgebieden ondersteunen. Ons assortiment bevat multi’s die het immuunsysteem ondersteunen, speciaal gericht op de psychologische functie, op de instandhouding van sterke botten en andere doeleinden. Zo kun je altijd kiezen voor de beste multivitamine.

Heb je nog aanvullende vragen of wil je weten welke multivitamine het beste bij jouw past? Neem dan contact met ons op.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten