Afvallen zonder sporten | Is het mogelijk?

Afvallen zonder sportenAfvallen zonder sporten is wat veel mensen graag willen. Wij krijgen regelmatig de vraag: Kan je afvallen zonder te sporten? Het antwoord zal je verbazen! Het is namelijk zeker mogelijk om af te vallen zonder te sporten. Sterker nog, met alleen sporten kun je helemaal niet afvallen. Het eetpatroon is veruit het belangrijkste element in het afslankproces.

Afvallen heeft een 80-20 regel. 80% kun je bereiken met de juiste voeding en 20% met bewegen en sporten. Als je deze verhouding ziet dan snap je vast dat je wel kunt afvallen zonder te sporten, maar niet andersom. Afvallen is veel moeilijker als je alleen gaat sporten en je voedingpatroon niet aanpast.

Hoe kun je afvallen zonder sporten?

Afvallen zonder sporten kan middels het BioHCG Original afslankprogramma. De basis van dit programma is gezonde voeding. De kuur duurt standaard 24 dagen maar kan eventeel verlengd worden met nog eens 12 of 24 dagen. Dit is afhankelijk van je afslankdoel.

Het BioHCG Original dieet is een makkelijk dieet om te volgen. Alle afslankdagen hebben we uitgeschreven. Het enige wat jij hoeft te doen, is het volgen van het begeleidend boekwerk. Je begint met dag 1 en je werkt zo na dag 24 toe. Elke dag bevat een ontbijt, middageten, diner en drie tussendoortjes.

Ter ondersteuning van het dieet start je elke dag met een BioHCG ampul. Deze ampul helpt het hongergevoel te onderdrukken en activeert de vetverbranding. We adviseren om te starten met de standaard 24 daagse BioHCG Original kuur. Mocht het nodig zijn en de kuur bevalt je goed, dan kun je altijd het makkelijk verlengen.

Wat eet ik allemaal tijdens het dieet?

Het BioHCG dieet is een vetarm dieet. Tijdens de afslankdagen worden vetten zoveel mogelijk vermeden. Hierdoor gaat je lichaam je opgeslagen vetten aanspreken. Dit zijn de vetten die jij wilt verbranden.

Het ontbijt bestaat uit fruit met een kop koffie of thee. Voor het middageten hebben we diverse lunchrecepten. Je kunt hierbij denken aan salades, omeletten, crackers met vleeswaren en verschillende soepen. Het diner bestaat uit verse groente met een stuk vlees, vis of kip. Ook hebben we een aantal vegetarische recepten in het receptenboek staan. Voor een indicatie verwijzen we je graag naar de pagina met BioHCG recepten. Tussen alle gerechten in zijn er nog diverse tussendoortjes.

Adviseren wij dan om helemaal niet te sporten?

Nee, het is en blijft wel effectiever om te bewegen en te sporten. Dat is die andere 20% die bijdraagt in het afslankproces. Dit hoeft overigens niet perse een sport te zijn. Een stevige wandeling, vaker de trap pakken of met de fiets je boodschappen halen zijn ook vormen van bewegen.

Wel sporten tijdens het afvallen

Voor het herstel van de spieren zijn eiwitten erg belangrijk. Als je sport gaat combineren met afvallen (dieet) dan kan het zijn dat je net iets te weinig eiwitten binnenkrijgt, met als gevolg dat je je wat slapper gaat voelen in de spieren. Dit kan het afslankproces ook vertragen omdat je lichaam zich meer focust op het herstel van de spieren dan op afvallen. Je kan dit makkelijk oplossen met een extra bakje magere yoghurt of kwark. 

Een ander mooi hulpmiddel is onze vegan proteïne poeder Amino-Fit. Deze plantaardige eiwitshake bevat maar liefst 79 gram eiwitten per 100 gram. Je kunt Amino-Fit ook gebruiken als vervanger van de lunch. Lekker en makkelijk!

Conclusie

Je kan zeker afvallen zonder te sporten. De 80/20% regel laat zien dat voeding veruit het belangrijkste element in het afslankproces is. Wil je meer weten over onze BioHCG Original kuur bekijk dan de pagina ‘Wat is BioHCG Original’.

Veel gestelde vragen omtrent afvallen zonder sporten

Ja dat kan! Afvallen heeft voor 80% met voeding en voor 20% met bewegen te maken. Met het aanpassen van je voedingspatroon behaal je de beste resultaten.

Dat kan ook, maar is wel lastiger. Je kan nog zo veel sporten maar als jij je voedingspatroon niet voldoende aanpast dan is het veel moeilijker om je afslankdoel te behalen.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten