Verzendinformatie

Bestellingen die we voor 15.00u ontvangen worden dezelfde dag nog verzonden. De verzending gaat via Post NL en normaliter kun je een dag later de bestelling al thuis verwachten.

Verzendkosten

Nederland: Bij een bestelling boven de €75,00 berekenen wij geen verzendkosten. Onder dit bedrag bereken wij € 6,75.

België: Bij een bestelling boven de €100,00 berekenen wij geen verzendkosten. Onder dit bedrag berekenen wij € 7,95.

Niet bij buren afleveren

Wil je dat het pakket niet bij je buren wordt afgeleverd, kies dan voor deze extra optie in het bestelproces. Je bestelling wordt dan alleen bij jouw thuis afgeleverd.

Track and Trace

Alle bestellingen worden verzonden met een Track&Trace code. Deze ontvang je automatisch in je mailbox zodat je de bestelling kunt volgen. Je ontvangt de Track&Trace code zodra wij het product hebben ingepakt. Dus niet gelijk bij je bestelling.

Retourneren

Retourneren kan altijd binnen de wettelijk gestelde termijn. Het product moet in orginele staat worden retour gezonden. Wij merken dat er weinig retourzendingen zijn. Daarom sturen wij niet automatisch een retourformulier mee. Wil je toch retourneren, neem dan contact met ons op. De retourkosten komen voor je eigen rekening.

Verkeerde producten ontvangen

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Ook wij kunnen een verkeerd product opsturen. Klopt je bestelling niet neem dan contact met ons op. Wij sturen de juiste producten dan zo spoedig mogelijk naar je toe.

Het product is niet goed aangekomen

Is je bestelling niet goed aangekomen, zijn bijvoorbeeld de ampullen gebroken. Neem dan contact met ons op en wij sturen nieuwe producten op.