Chi

Het merk Chi Natural Life staat voor natuurzuivere en eerlijke producten voor de gezondheid. De natuurlijke verzorgingsproducten zijn zoveel mogelijk biologisch geproduceerd en bevatten het EKO keurmerk. Een gezond en bewust alternatief voor de tradionele producten. Benieuwd naar ons aanbod Chi Natural Life producten?  Bekijk hieronder ons aanbod artikelen van het merk Chi:

Oorsprong Chi Natural Life

Sinds 1979 is het merk Chi Natural Life verbonden met de natuur. Al meer dan 40 jaar lang gebruiken ze 100% natuurlijke grondstoffen voor het maken van de producten. Zo ook voor de Chi Aloe Vera Cooling Gel die we in ons assortiment aanbieden. De missie van Chi is om het bewustzijn te vergroten van de positieve werking bij natuurlijke grondstoffen op de gezondheid. Daarom werken ze enkel met recente oogsten van de boer of producent om de kwaliteit te waarborgen. Bij Chi Natural Life zijn ze dan ook erg trots om de verbinding tussen de levenskracht van de natuur en de gezondheid mogen zijn.

Ons aanbod Chi artikelen

We zijn erg blij dat we Chi Aloe Vera Cooling Gel in ons assortiment hebben. De verkoelende en verzachtende gel is geschikt voor alle huidtypes, met name voor een droge en vochtarme huid. Tevens is de Aloe Vera Gel uitermate geschikt voor na het ontharen, bij overlast van processierups, na het zonnen, insectenbeten of bij een geprikkelde huid. Niks voor niks wordt Aloe Vera door diverse gemeentes en GGD aanbevolen bij jeuk die veroorzaakt is door de brandhaartjes van processierupsen. Mocht je dus last hebben van bovenstaande klachten? De Chi Aloe Vera Cooling Gel kan verzachtend helpen.