Chi

Het merk Chi Natural Life staat voor natuurzuivere en eerlijke producten voor de gezondheid. De natuurlijke verzorgingsproducten zijn zoveel mogelijk biologisch geproduceerd en bevatten het EKO keurmerk. Een gezond en bewust alternatief voor de tradionele producten. Benieuwd naar ons aanbod Chi Natural Life producten?  Bekijk hieronder ons aanbod artikelen van het merk Chi:

Chi

Oorsprong Chi Natural Life

Sinds 1979 is het merk Chi Natural Life verbonden met de natuur. Al meer dan 40 jaar lang gebruiken ze 100% natuurlijke grondstoffen voor het maken van de producten. Zo ook voor de Chi Aloe Vera Cooling Gel die we in ons assortiment aanbieden. De missie van Chi is om het bewustzijn te vergroten van de positieve werking bij natuurlijke grondstoffen op de gezondheid. Daarom werken ze enkel met recente oogsten van de boer of producent om de kwaliteit te waarborgen. Bij Chi Natural Life zijn ze dan ook erg trots om de verbinding tussen de levenskracht van de natuur en de gezondheid mogen zijn.

Ons aanbod Chi artikelen

We zijn erg blij dat we Chi Aloe Vera Cooling Gel in ons assortiment hebben. De verkoelende en verzachtende gel is geschikt voor alle huidtypes, met name voor een droge en vochtarme huid. Tevens is de Aloe Vera Gel uitermate geschikt voor na het ontharen, bij overlast van processierups, na het zonnen, insectenbeten of bij een geprikkelde huid. Niks voor niks wordt Aloe Vera door diverse gemeentes en GGD aanbevolen bij jeuk die veroorzaakt is door de brandhaartjes van processierupsen. Mocht je dus last hebben van bovenstaande klachten? De Chi Aloe Vera Cooling Gel kan verzachtend helpen.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten