Vitamines en mineralen voor je huid en haar

Huid en haarOp zoek naar vitamines en mineralen voor je huid en haar? Bekijk hieronder dan ons diverse aanbod producten voor je huid en haar. Je huid is je grootste orgaan en het zorgt voor bescherming van je lichaam. Om je huid in goede conditie te houden, heeft het vitamines en mineralen nodig. Zink, vitamine A, biotine (vitamine B8) en niacine (vitamine B3) zijn belangrijk voor de verzorging van je huid van binnenuit. Ons assortiment met huidverzorgingsproducten bestaat voornamelijk uit de producten van Laviesage.

Voor een goede conditie en het behoud van glanzend haar is biotine (vitamine B8) belangrijk. Maar ook seleen en zink zijn mineralen die belangrijk zijn voor het haar. Wil je meer weten over de vitamines en mineralen voor je huid en haar? Lees dan verder onder de producten.

Vitamines en mineralen voor je huid

Diverse vitamines en mineralen spelen een rol in de gezondheid van je huid. Zo is van vitamine C bekend dat het van belang is voor de vorming van collageen. Dit is niet alleen belangrijk, maar zorgt ook voor versteviging en ondersteuning van je huid.

Biotine, zink, vitamine A en vitamine B3 zijn vitamines en mineralen die je helpen bij de verzorging van de huid van binnenuit en helpen bij de instandhouding van een normale huid. Koper is weer van belang voor de pigmentatie van de huid.

Een gezond en gevarieerd eetpatroon is belangrijk om voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Maar voor extra ondersteuning kun je kiezen voor vitaminepillen of mineralencomplexen. De meeste huidformules bestaan uit een scala van dit soort vitamines met soms specifieke hoge doseringen op een bepaald doen te bereiken. Bekijk één van de producten voor meer informatie.

Vitamines en mineralen voor je haar

We hebben ongeveer 100.000 haren op ons hoofd en elke dag verliezen we er wel wat. Een haar gaat ongeveer 2 jaar mee en dan valt die uit. Het is dus heel normaal als je zo nu en dan wat haar verliest.

Biotine (vitamine B8) is de bekendste vitamine als het gaat om je vitamines voor je haar. Biotine draagt bij aan een normale haargroei en is goed voor de conditie van je haar. Ook is biotine van belang voor het behoud van glanzend haar. Deze genoemde gezondheidsvoordelen kunnen we ook toebedelen aan zink en seleen.

Ook vinden we koper vaak terug in vitamineformules voor haren. Koper draagt namelijk bij tot een normale pigmentatie van het haar.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten