Jacob Hooy

Het merk Jacob Hooy is een bekend merk dat is gevestigd in Nederland. Bekijk hieronder ons aanbod artikelen van het merk Jacob Hooy:

Jacob Hooy

Ontstaan Jacob Hooy

Het bedrijf Jacob Hooy heeft een rijke geschiedenis met de oorsprong in Amsterdam. Al in 1743 is het bedrijf een kruidenkraam op de Amsterdamse Nieuwmarkt begonnen wat door de jaren uit is gegroeid naar een groot bedrijf. Destijds werden er alleen kruiden en specerijen verkocht maar tegenwoordig verkoopt het merk ook meer andere producten zoals olieën en cosmetica. Jacob Hooy staat hierbij altijd voor mooie, natuurlijke, gezonde en vooral eerlijk producten. Met z'n rijke geschiedenis dat nog steeds bestaat heeft het merk zelfs het predicaat hofleverancier. 

Ons aanbod Jacob Hooy artikelen

We zijn blij met Pau d'arco van het merk Jacob Hooy waar je Pau d'arco (Lapacho) thee kunt maken. Op de productpagina kun je meer over dit artikel van Jacob Hooy lezen zoals de ingriediënten en over het gebruik. Indien je bij ons voor 15:00 besteld ontvang je de volgende dag artikelen thuis. Bij bestellingen boven de €45,- bezorgen we de artikelen gratis in huis. Heb je ergens vragen over of zijn er onduidelijkheden? We helpen je graag met deskundig advies. Scrhoom dus niet om contact op te nemen via de contactpagina

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten