Jacob Hooy

Het merk Jacob Hooy is een bekend merk dat is gevestigd in Nederland. Bekijk hieronder ons aanbod artikelen van het merk Jacob Hooy:

Jacob Hooy

Ontstaan Jacob Hooy

Het bedrijf Jacob Hooy heeft een rijke geschiedenis met de oorsprong in Amsterdam. Al in 1743 is het bedrijf een kruidenkraam op de Amsterdamse Nieuwmarkt begonnen wat door de jaren uit is gegroeid naar een groot bedrijf. Destijds werden er alleen kruiden en specerijen verkocht maar tegenwoordig verkoopt het merk ook meer andere producten zoals olieën en cosmetica. Jacob Hooy staat hierbij altijd voor mooie, natuurlijke, gezonde en vooral eerlijk producten. Met z'n rijke geschiedenis dat nog steeds bestaat heeft het merk zelfs het predicaat hofleverancier. 

Ons aanbod Jacob Hooy artikelen

We zijn blij met Pau d'arco van het merk Jacob Hooy waar je Pau d'arco (Lapacho) thee kunt maken. Op de productpagina kun je meer over dit artikel van Jacob Hooy lezen zoals de ingriediënten en over het gebruik. Indien je bij ons voor 15:00 besteld ontvang je de volgende dag artikelen thuis. Bij bestellingen boven de €45,- bezorgen we de artikelen gratis in huis. Heb je ergens vragen over of zijn er onduidelijkheden? We helpen je graag met deskundig advies. Scrhoom dus niet om contact op te nemen via de contactpagina

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten