Extra bestelmogelijkheden

Wanneer je besluit om af te slanken met de BioHCG Original kuur dan heb je de mogelijkheid om het 12, 24, 36 of 48 dagen te doen. Standaard ontvang je de BioHCG Original ampullen, het begeleidend boekwerk 'Beter in Balans', multivitaminen en pippetten. Dit allemaal in een handige draagtas.

In het boekwerk staat alles duidelijk uitgelegd. We hebben elke dieetdag volledig uitgeschreven zodat je het makkelijk thuis kan volgen. Zijn er toch nog vragen of onduidelijkheden dan staan onze medewerkers klaar om deze te beantwoorden. In principe heb je voldoende aan het standaard BioHCG Original pakket. Echter kun je het nog uitbreiden met de volgende opties:

Amino-Fit Plantaardige eiwitshake 

De plantaardige eiwitshake van Amino-Fit past goed bij de BioHCG Original kuur. De shake heeft een hoog eiwitgehalte(79%) en bevat weinig vetten en koolhydraten. Tijdens de kuur mag je de lunch vervangen door deze vegan proteïne poeder. Dit is lekker en makkelijk. 

Pem Cooking Spray

De PEM Cooking Spray is de ideale vervanger van boter en olie. De Pem Spray bevat in tegenstelling tot boter/margarine en olie weinig vetten en Kcal. Waar de PEM Spray maar 1 kcal bevat, bevat boter/margarine gemiddeld 104 kcal en olie zelfs 122 kcal. Ook bevat de PEM spray maar 0,27 gram vet. Boter/margarine daarentegen 11,5 gram vet en olie zelfs 13,6 gram vet. In het begeleidend boekwerk 'Beter in Balans' adviseren wij veel al het gebruik van deze spray.

Fytoslim

Fytoslim is een echte vetverbrander (fatburner). Wij adviseren Fytoslim voornamelijk in de stabilisatiefase. Hiermee kun jij je vetverbranding in de stabilisatiefase nog een extra boost geven. De werkzame stoffen van dit product zijn: Acai Bessen, Garcinia Cambogia, Groene thee extract, L-Carnitine en Chitosan.

Amino-Fit Proteïne Pannenkoek

De Proteïne Pannenkoeken van Amino-Fit kun je gebruiken ter vervanging van de lunch. In de eerste fase mag je dit één keer per werk en in de stabilisatiefase mag het zelfs vaker gebruiken. Ze zijn lekker, eiwitrijk en voedzaam. Verkrijgbaar in een pot van 425 gram (17 doseringen) of als los zakje (1 dosering).


Lipidiplex Vetblokker

Wanneer je de BioHCG Original kuur succesvol hebt gevolgd dan wil je natuurlijk op gewicht blijven. De Lipidplex Vetblokker kan je daar bij helpen. Wanneer je iets gaat eten wat veel vetten bevat dan kun je, voor of na, een Vetblokker nemen. De Vetblokker zorgt er namelijk voor dat het lichaam niet alle vetten opneemt. De Vetblokker vormt een laagje om de vetten die vervolgens op een natuurlijke manier het lichaam weer verlaten. Één tablet belemmert de opname van 20 tot 26 gram vet. Dit zijn ongeveer 230 caloriën. Veel mensen hebben de vetblokker standaard bij zich.

Bio Burner

De Bio Burner van Biotics is net zoals de Fytoslim een vetverbrander. De Bio Burner is te gebruiken in combinatie met de BioHCG Original kuur. Wij adviseren het gebruik van de Bio Burner tijdens de stabilisatiefase. De Bio Burner is ook als afslankpil in een vetverbrandingskuur te gebruiken. Gedurende de 10 dagen neem je dan 3 maal daags 2 tabletten. De daarop volgende 20 dagen adviseren wij om 3 maal daags 1 tablet te nemen.

Herbamare kruiden

Veel mensen koken traditioneel met zout en peper, dit terwijl je het gemakkelijk kunt vervangen door de Herbamare kruiden van A.Vogel. Deze kruidenzout heeft een vochtafdrijvend effect en is goed voor de schildklier. Daarnaast hoef je er aanzienelijk minder van te gebruiken. Tijdens de BioHCG Original kuur adviseren wij ook het gebruik van de Herbamare kruiden.

Overige supplementen

Veel mensen kennen ons van de Biohcg Original kuur. Wat niet veel mensen weten is dat we ook een ruim assortiment aan vitaminepillen, mineralen en andere supplementen hebben. Bijna alle supplementen zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer je op werkdagen de bestelling voor 15.00u bij ons plaatst, dan heb je het een werkdag later al in huis.

Wil je meer advies over de Biohcg Original kuur of over de andere supplementen? Neem dan contact met ons op.