L-Lysine

L-Lysine is een essentieel aminozuur. Dit houdt in dat ons lichaam niet in staat is om het zelf aan te maken. We halen onze Lysine behoefte volledig uit onze voeding. Met name dierlijke eiwitten bevatten Lysine. L-Lysine de voorloperstof van Carnitine

Bij een levensstijl met weinig tot geen dierlijke producten (vegetariërs en veganisten) kan een L-Lysine supplement van toegevoegde waarde zijn. Ook in specifieke situaties kan een extra supplement waardevol zijn.

L-Lysine vormen

L-Lysine is een aminozuur en aminozuren zijn de bouwstenen van het lichaam. Lysine komt vanuit biochemisch perspectief gezien voor in twee vormen: De L-vorm en de D-vorm. De L-vorm wordt ook wel de linksdraaiende vorm genoemd. Ons lichaam herkent alleen deze natuurlijke vorm. De D-vorm, ook wel de gespiegelde vorm genoemd, is de syntethische variant. Wanneer je kiest voor lysine suppletie dan adviseren wij altijd de natuurlijke L-vorm. Deze vormen vind je dan ook in onze webshop.

Wil je meer informatie over lysine? Bekijk dan onze blog: Wat is Lysine?

Wanneer te gebruiken?

Voor vegetariërs en veganisten kan een L-Lysine supplement een waardevolle toevoeging zijn. Dit essentiële aminozuur komt voornamelijk voor in dierlijke eiwitten. Wanneer je een levensstijl hanteert met weinig dierlijke producten, dan ligt een tekort op de loer.

Lysine staat bekend om zijn antivirale activiteit en als tegenhanger van arginine. Arginine is een stof die de groei van een herpesvirus stimiuleert. Lysine remt de groei van arginine en in die hoedanigheid wordt Lysine ook bij een koortslip gebruikt.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten