Vloeibaar magnesium

Magnesium is een belangrijk mineraal voor ons lichaam. Niet voor niets dat het al meerdere keren is uitgeroepen tot supplement van het jaar.

Magnesium komt best veel voor in onze voeding. Alleen wordt magnesium uit voeding niet zo goed opgenomen. De opname varieert van 20 tot 60%. Daarnaast is stress een echte magnesiumvreter. Onderzoek laat zien dat veel mensen een magnesiumtekort hebben.

Een vloeibaar magnesium supplement is gemakkelijk in gebruik. Je kan het toevoegen aan water, een andere drank of voedsel. Ook zeer geschikt voor diegene die moeite heeft met het slikken van tabletten en capsules.

Biotics Magnesium Vloeibaar

Biotics Magnesium Vloeibaar is een fles met 240 ml magnesium (chloride). Het advies gebruik is 5 ml per dag. Dit komt overeen met ongeveer 1 koffielepel. Je kan de vloeistof vermengen met water of een andere drank. De samenstelling per 5 ml is 200 mg magnesium. Dat is 53% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Vitals Elementair Magnesium

Vitals Elementair magnesium is afkomstig uit het Great Salt Lake in Utah. Deze vloeibare magnesium druppels hebben als basis CMD. CMD staat voor concentrated mineral drops. De druppels worden vervaardigd door middel van een natuurlijk concentratieproces met gebruik van de zon. Het advies gebruik is twee keer per dag één druppel. Je kan de druppels toevoegen aan water, vruchtensap of voedsel.

Vitals Elete Sportmineralen

Elete Sportmineralen bevat naast magnesium ook kalium, natrium en chloride in vloeibare vorm. Dit product is geschikt voor mensen die regelmatig intensief sporten. Het is een goede aanvulling van verloren elektrolyten tijdens het sporten. De vloeistof is afkomstig uit het Great Salt Lake in Utah. Vitals Elete Sportmineralen is getest op doping volgens het NZVT-systeem.

Waar is het goed voor?

Magnesium wordt veel gebruikt in combinatie met sport. Het speelt een rol in 300 verschillende enzymatische processen. Op de pagina ‘Waar is magnesium goed voor’ vind je een uitgebreid overzicht. Kort samengevat:

  • Magnesium draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid
  • Het activeert je natuurlijke energie
  • Ondersteunt de botten en is goed voor het gebit
  • Magnesium is goed voor de spieren
  • Magnesium draagt bij aan een normale celdeling
  • Het is goed voor je gemoedstoestand, leerprestatie en concentratievermogen

Magnesium poeder

Een ander veel voorkomend magnesium supplement is magnesium poeder. Een magnesium poeder kun je zelf vloeibaar maken door het te vermengen met water of een andere drank. In ons assortiment vind je de verschillende magnesium poeders. De onderstaande 3 supplementen worden het vaakst gekocht.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten