Biotics Magnesium Vloeibaar

Biotics Magnesium Vloeibaar is een fles met 240 ml magnesium (chloride). Het advies gebruik is 5 ml per dag. Dit komt overeen met ongeveer 1 koffielepel. Je kan de vloeistof vermengen met water of een andere drank. De samenstelling per 5 ml is 200 mg magnesium. Dat is 53% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Vitals Elementair Magnesium

Vitals Elementair magnesium is afkomstig uit het Great Salt Lake in Utah. Deze vloeibare magnesium druppels hebben als basis CMD. CMD staat voor concentrated mineral drops. De druppels worden vervaardigd door middel van een natuurlijk concentratieproces met gebruik van de zon. Het advies gebruik is twee keer per dag één druppel. Je kan de druppels toevoegen aan water, vruchtensap of voedsel.

Vitals Elete Sportmineralen

Elete Sportmineralen bevat naast magnesium ook kalium, natrium en chloride in vloeibare vorm. Dit product is geschikt voor mensen die regelmatig intensief sporten. Het is een goede aanvulling van verloren elektrolyten tijdens het sporten. De vloeistof is afkomstig uit het Great Salt Lake in Utah. Vitals Elete Sportmineralen is getest op doping volgens het NZVT-systeem.

Waar is het goed voor?

Magnesium wordt veel gebruikt in combinatie met sport. Het speelt een rol in 300 verschillende enzymatische processen. Op de pagina ‘Waar is magnesium goed voor’ vind je een uitgebreid overzicht. Kort samengevat:

  • Magnesium draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid
  • Het activeert je natuurlijke energie
  • Ondersteunt de botten en is goed voor het gebit
  • Magnesium is goed voor de spieren
  • Magnesium draagt bij aan een normale celdeling
  • Het is goed voor je gemoedstoestand, leerprestatie en concentratievermogen

Magnesium poeder

Een ander veel voorkomend magnesium supplement is magnesium poeder. Een magnesium poeder kun je zelf vloeibaar maken door het te vermengen met water of een andere drank. In ons assortiment vind je de verschillende magnesium poeders. De onderstaande 3 supplementen worden het vaakst gekocht.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten