Visolie zwangerschap | Bomvol essentiële vetzuren

Visolie zwangerschapTijdens je zwangerschap is het belangrijk om voldoende Omega 3 vetzuren binnen te krijgen. Deze vetzuren (DHA en EPA) dragen bij aan de ontwikkeling van de hersenen en gezichtsvermogen van het (ongeboren) kindje. Deze gezondheidsvoordelen worden behaald bij een dagelijkse inname van 200 mg DHA, bovenop de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 250 mg DHA en EPA.

In ons assortiment vind je de beste visolie supplementen. Geselecteerd op opname, kwaliteit en zuivering van dioxines en zware metalen.

DHA in de zwangerschap

De adviesdosering voor zwangere vrouwen is tussen de 500 en 1000 mg DHA per dag. Het kindje krijgt het DHA via de voeding van de moeder. Wanneer de voeding onvoldoende DHA bevat, wordt het DHA van de moeder aangesproken. Dit kan op den duur zorgen voor een tekort bij zowel de moeder als het kindje. Een visolie zwangerschap zoals Omega 3 visolie is daarom altijd een goed supplement tijdens en na de zwangerschap.

Wanneer het kindje eenmaal geboren is, is het nog steeds belangrijk om voldoende DHA en EPA binnen te krijgen. Wanneer je borstvoeding geeft dan geeft de moeder deze vetzuren, via de moedermelk, door aan het kindje. Dit is goed voor de ontwikkeling van de hersenen en gezichtsvermogen.

Vis eten voldoende?

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om voldoende vis te eten. Helaas kun je tijdens de zwangerschap niet alle vissoorten eten. Het is verstandig om (goed doorbakken) vette vis zoals zalm, bokking en sardines te eten. Eet je geen of te weinig (vette) vis, dan zijn visolie capsules een goed alternatief.

Welke vissoorten mag je niet tijdens je zwangerschap?

  • Rauwe vis: tonijn, kaviaar, sushi en haring
  • Roofvissen: zwaardvis, verse tonijn en koningsmakreel
  • Rauwe schaal- en schelpdieren: kreeft, garnalen, mosselen en oesters
  • Gerookte vacuümverpakte vis: gerookte zalm, paling, makreel en forel

Eet ook weer niet te vaak vis (niet vaker dan 2 keer per week). Veel vissoorten bevatten namelijk verontreinigingen. Dit is bij Visolie supplementen niet het geval. De visolie in supplementen zijn gezuiverd en ontdaan van gifstoffen en zoals zware metalen en dioxines.

Supplementen tijdens de zwangerschap

Er is altijd wel discussie over het gebruik van supplementen zoals visolie zwangerschap. De één zweert erbij en de ander vindt het overbodig. Eet je gezond en gevarieerd dan zijn extra supplementen niet nodig (uitzonderingen daargelaten). Echter is uit voedingsonderzoek gebleken dat nog geen kwart van de bevolking eet volgens de voorgeschreven richtlijnen.

Wanneer je zwanger bent, is er weinig discussie over extra vitamines. Zelfs de verloskundige adviseert je om extra foliumzuur te nemen tijdens de eerste weken van je zwangerschap. Ook het gebruik van vitamine D wordt aanbevolen. Zo zijn er speciale multivitamines voor zwangeren, waaronder Vitals Elke Dag Mama. Deze multivitamines bevatten de juiste verhoudingen en doseringen voor een optimale ondersteuning van het kindje en de moeder.

Veelgestelde vragen omtrent visolie en zwangerschap

Visolie bevat de Omega 3 vetzuren DHA en EPA. Deze vetzuren dragen bij aan de ontwikkeling van de hersenen en gezichtsvermogen van het kindje. Dit wordt behaald bij een dagelijks inname van 200 mg DHA bovenop de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 250 mg DHA.

Een visolie supplement is aan te bevelen voor, tijdens en na je zwangerschap.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten