VitOrtho

VitOrtho zet zich al meer dan 30 jaar in om met hun producten en diensten een gezondere manier van leven te stimuleren. Voor behoud van een goede gezondheid wil VitOrtho graag ondersteuning bieden met natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige voedingsstoffen die goed opneembaar zijn. Een goede gezondheid vormt volgens VitOrtho de basis van een gelukkig leven. We zijn dan ook blij om een bijdrage hier aan te kunnen leveren met ons diverse aanbod:

VitOrtho

Producten van VitOrtho

VitOrtho heeft producten onderbracht onder de merken VitOrtho en VitOrtho kind. VitOrtho is ruim tien jaar geleden gelanceerd en is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Sommige producten van dit merk zijn gemakkelijk onderverdeeld. Zo heb je de Meer-in-1 Multivitamine Man dat speciaal ontwikkeld is voor de man en de Meer-in-1 Multivitamine Vrouw dat speciaal ontwikkeld is voor de vrouw. Daarnaast hebben ze speciaal voedingssupplementen voor de sport, weerstand etcetera. Hierdoor is het kiezen van de juiste voedingssupplementen die bij je past erg gemakkelijk.

VitOrtho kind is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Zo is de verpakking vrolijker weergegeven en zijn er soms smaakjes toegevoegd. Neem bijvoorbeeld het product Meer-in-1 Kind Multivitamine Kauwtabletten van het merk VitOrtho Kind dat een lekkere bosvruchtensmaak heeft. Hierdoor zullen de kinderen deze tabletten gemakkelijker innemen. Met VitOrtho Kind wil het merk ouders bewust maken dat een gezond kind een blij kind is. Tevens is ‘jong geleerd, oud gedaan’ een treffend gezegde dat kinderen bewust maakt van een goede levensstijl.

 

Het merk VitOrtho

VitOrtho wil kwalitatief hoogwaardige producten voor een ‘gezonde’ prijs leveren. Hierbij wordt zeer goed gekeken naar de samenstelling van producten om een zo schoon mogelijk product te maken. Dit wil zeggen dat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van grond- en hulpstoffen die het lichaam goed kunnen verdragen en niet belastend zijn. Niks voor niks kiest VitOrtho ervoor om de etiketten op de producten zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Niet alleen alle ingrediënten maar ook potentiële allergenen, wetenschappelijk onderbouwde en toegestane claims, gezondheidsrisico’s en meer staat helder beschreven op de etiketten. Daarnaast hechten ze bij het samenstellen van de producten veel waarde aan de best opneembare verbindingen. VitOrtho is dus met recht een betrouwbaar, innovatief merk van eigen Nederlandse bodem te noemen.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten