VitOrtho

VitOrtho zet zich al meer dan 30 jaar in om met hun producten en diensten een gezondere manier van leven te stimuleren. Voor behoud van een goede gezondheid wil VitOrtho graag ondersteuning bieden met natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige voedingsstoffen die goed opneembaar zijn. Een goede gezondheid vormt volgens VitOrtho de basis van een gelukkig leven. We zijn dan ook blij om een bijdrage hier aan te kunnen leveren met ons diverse aanbod:

VitOrtho

Producten van VitOrtho

VitOrtho heeft producten onderbracht onder de merken VitOrtho en VitOrtho kind. VitOrtho is ruim tien jaar geleden gelanceerd en is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Sommige producten van dit merk zijn gemakkelijk onderverdeeld. Zo heb je de Meer-in-1 Multivitamine Man dat speciaal ontwikkeld is voor de man en de Meer-in-1 Multivitamine Vrouw dat speciaal ontwikkeld is voor de vrouw. Daarnaast hebben ze speciaal voedingssupplementen voor de sport, weerstand etcetera. Hierdoor is het kiezen van de juiste voedingssupplementen die bij je past erg gemakkelijk.

VitOrtho kind is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Zo is de verpakking vrolijker weergegeven en zijn er soms smaakjes toegevoegd. Neem bijvoorbeeld het product Meer-in-1 Kind Multivitamine Kauwtabletten van het merk VitOrtho Kind dat een lekkere bosvruchtensmaak heeft. Hierdoor zullen de kinderen deze tabletten gemakkelijker innemen. Met VitOrtho Kind wil het merk ouders bewust maken dat een gezond kind een blij kind is. Tevens is ‘jong geleerd, oud gedaan’ een treffend gezegde dat kinderen bewust maakt van een goede levensstijl.

 

Het merk VitOrtho

VitOrtho wil kwalitatief hoogwaardige producten voor een ‘gezonde’ prijs leveren. Hierbij wordt zeer goed gekeken naar de samenstelling van producten om een zo schoon mogelijk product te maken. Dit wil zeggen dat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van grond- en hulpstoffen die het lichaam goed kunnen verdragen en niet belastend zijn. Niks voor niks kiest VitOrtho ervoor om de etiketten op de producten zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Niet alleen alle ingrediënten maar ook potentiële allergenen, wetenschappelijk onderbouwde en toegestane claims, gezondheidsrisico’s en meer staat helder beschreven op de etiketten. Daarnaast hechten ze bij het samenstellen van de producten veel waarde aan de best opneembare verbindingen. VitOrtho is dus met recht een betrouwbaar, innovatief merk van eigen Nederlandse bodem te noemen.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten