Lactoferrine 200 mg

Het zuivelingrediënt lactoferrine komt voor in moedermelk en wordt als voedingssupplement gebruikt ter ondersteuning van het immuunsysteem of de darmflora. Wij bieden Lactoferrine 200 mg aan van zes verschillende merken.

We hebben lactoferrine van de volgende merken in ons assortiment:

NTM Lactoferrine 200 mg
Nutramin lactoferrine 200 mg wordt gewonnen uit verse rundermelk. Het wordt onttrokken door een zorgvuldige filtering en vriesdroging. Hierdoor blijft de werkzame stof behouden.

VitOrtho Lactoferrine 200 mg
VitOrtho Lactoferrine 200 mg bevat per vegicap 200 mg lactoferrine. In elke verpakking zitten 60 capsules. 1 maal daags 1 vegicap bij voorkeur innemen tijdens de maaltijd.

Fittergy Lactoferrine 200 mg
Fittergy Lactoferrine 200 mg bevat minimaal 95 procent lactoferrine per capsule. In de capsules zit uitsluitend de hoogste kwaliteit gezuiverde lactoferrine. Testen laten zien dat dit product geen lipopolysachariden (LPS) bevat. Aan deze lactoferrine capsules is 5 mg zink toegevoegd. De algemene dagelijkse hoeveelheid (adh) voor zink is 9 mg voor mannen en 7 m g voor vrouwen. Zink zorgt voor een goede weerstand en is een antioxidant.

Orthovitaal Lactoferrine 200 mg
Orthovitaal Lactoferrine 200 mg bevat eveneens minimaal 95 procent lactoferrine per capsule. De lactoferrine in dit product is gezuiverd en vrij van LPS. Dit supplement bevat ook zink. Zink ondersteunt het immuunsysteem heeft een anti-oxidatieve werking.

AOV 1143 Lactoferrine 200 mg
AOV 1143 Lactoferrine 200 mg bevat minimaal 95 procent lactoferrine per capsule. Een verpakking bevat 30 vegacaps. 

Vitals Lactoferrine-BT 200 mg
Vitals Lactoferrine-BT 200 mg zit verpakt in speciale maagzuurresistente capsules. De lactoferrine komt van FrieslandCampina Ingrediënts en wordt vermarkt onder de merknaam Biotis®. 

Wat is lactoferrine?

Lactoferrine is een eiwitsoort (glycoproteïne) die voorkomt in moedermelk en de melk van zoogdieren. Lactoferrine ondersteunt de natuurlijk weerstand en kan zich binden aan ijzer in het lichaam.

Je lichaam kan een klein beetje lactoferrine zelf aanmaken. Lactoferrine wordt geproduceerd in slijmvliezen, zweet, traanvocht, speeksel en het maagdarmkanaal. Met het drinken van melk krijg je maar een kleine hoeveelheid lactoferrine binnen. In de eerste moedermelk (colostrum) daarentegen zit 7 gram lactoferrine per liter en in biest van koemelk 1,5 gram.

Supplementen

Wil je dat je lichaam de beschikking heeft over grotere hoeveelheden lactoferrine dan kom je terecht bij supplementen. Ook aan kindervoeding, sportvoeding en voeding voor ouderen wordt lactoferrine toegevoegd. Mensen zijn er steeds meer van overtuigd dat je je immuunsysteem moet ondersteunen voor een betere gezondheid.

Geschat wordt dat de vraag naar lactoferrine de komende vier jaar met ruim 7 procent per jaar zal groeien. Lactoferrine is nu nog afkomstig uit verse koemelk maar eind 2023 komt er lactoferrine op de markt die is geproduceerd met behulp van precisiefermentatie. Dit ontstekingsremmende eiwit wordt dan gecreëerd met behulp van genetisch gemanipuleerde micro-organismen. 

Capsules met lactoferrine

Supplementen met lactoferrine hebben dezelfde eigenschappen als lactoferrine uit moedermelk of koemelk. In ons assortiment vind je capsules met lactoferrine. Capsules zijn gemakkelijk om in te nemen en goed te doseren. Tevens beschermen ze de lactoferrine tegen maagzuur.

Indien nodig kan de dosering worden verhoogd. In ons assortiment vind je ook lactoferrine 300 mg en lactoferrine 500 mg. Voor beginners of voor kinderen zijn capsules met 150 mg lactoferrine heel geschikt. Die verkopen we van de merken Bonusan en Vitakruid. Raadpleeg bij twijfel je huisarts.

Supplementen zijn geen vervanging voor goede en gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl.

NB Vanwege de wetgeving rondom supplementen kan helaas geen (volledige) informatie worden verstrekt over lactoferrine.  

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten