Vitamine E capsules

Vitamine E capsules hebben een anti-verouderende werking, werken als antioxidant en beschermen de cellen, bloedvaten, organen, ogen en ons weefsel tegen oxidatieve schade. Oxidatieve schade ontstaat door luchtvervuiling en uv-straling.

Vitamine E kun je ook inzetten voor de verzorging van de huid van binnenuit. Het ondersteunt namelijk de hydratatie en dat is onder andere belangrijk voor de elasticiteit en de zachtheid van de huid. Vitamine E capsules helpen de huid er stralender uit te zien en vermindert rimpels.

Wat is Vitamine E?

Vitamine E is een in vet oplosbare vitamine die in verschillende vormen voorkomt. In totaal zijn er 4 verschillende tocoferolen en 4 tocotriënolen. Beide vormen kunnen we opsplitsten in alfa, beta, gamma en delta. De meest actieve vorm is alfa-tocoferol. Deze vorm wordt het vaakst gebruikt in capsules.

Het beste is om een tocoferol complex (alle 4 tocoferolen), een tocotriënol complex (alle vier tocotriënolen) of een volwaardig vitamine E complex (alle 4 tocoferolen en alle 4 tocotriënolen) te gebruiken. De combinatie van verschillende vormen vitamine E maakt het een effectieve antioxidant.

Vitamine E staat bekend om zijn antioxidanteigenschappen, wat betekent dat het ons lichaam beschermt tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. Vrije radicalen zijn instabiele moleculen die cellulaire schade kunnen veroorzaken en bijdragen aan veroudering. Vrije radicalen zijn afkomstig van luchtvervuiling en UV-straling.

Waarom Vitamine E Capsules?

Hoewel vitamine E van nature in bepaalde voedingsmiddelen voorkomt, zoals noten, zaden en groene bladgroenten, kiezen veel mensen ervoor om vitamine E-supplementen in de vorm van capsules in te nemen. Dit kan verschillende redenen hebben, waaronder:

  • Gemak: Vitamine E-capsules zijn gemakkelijk verkrijgbaar en eenvoudig in te nemen. Ze bieden een handige manier om de dagelijkse behoefte aan vitamine E aan te vullen.
  • Dosering: Met capsules kun je nauwkeurig de gewenste dosis vitamine E innemen, wat moeilijker kan zijn bij voedingsmiddelen.
  • Consistentie: Capsules zorgen voor consistentie in de inname van vitamine E, wat belangrijk kan zijn voor mensen die moeite hebben om voldoende vitamine E uit hun dieet te halen.

Andere supplementenvormen van Vitamine E

Heb je moeite met het slikken van capsules dan kun je een vloeibare Vitamine E overwegen. Vloeibare varianten kun je gemakkelijk toevoegen aan een drank en zo kun je drinkende je vitamine E binnen krijgen.

Ook zijn er vitamine E crèmes. Een vitamine E crème kun je aanbrengen op je huid en gebruiken als dag- en nachtverzorging.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten