Biotics

Op deze pagina hebben we ons diverse aanbod Biotics producten weergegeven. Al meer dan 40 jaar is Biotics een bekende speler in de voedingsindustrie. Met name de supplementen van topkwaliteit zijn bekend bij het grote publiek. Bekijk hieronder ons aanbod Biotics producten en bestel vandaag nog voor 15:00. Bij ons ontvang je namelijk binnen 24 uur de artikelen thuis.

Biotics

Het verhaal van Biotics Research

Biotics Research is in 1976 opgericht en uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de voedingsindustrie. Toch begon het verhaal van Biotics al tijdens de eind jaren vijftig toen Frank DeLuca een familielid wilde helpen die terminaal ziek was. Vanaf dat moment begon de zoektocht naar medische antwoorden vanuit de natuur. Tijdens deze zoektocht naar medische antwoorden uit de natuur raakte hij geïnspireerd. Dit was de basis voor oprichting van Biotics Research.

Tussen 1976 tot anno nu heeft Biotics veel ontwikkelingen en succesverhalen. Zo hebben ze als eerste bedrijf inzage gekregen hoe CoQ10 het beste werd opgenomen. Daarnaast hebben ze veel patenten op ontwikkelingen die geaccepteerd werden als supplementen in de voedingsbranche. Met recht kun je dus bij Biotics spreken van een innovatief bedrijf! We zijn dan ook erg trots dat we Biotics kunnen aanbieden en dat het merk zich blijft ontwikkelen. Zo kunnen we altijd het beste van Biotics bieden.

Graag meer weten over het verhaal van Biotics? Lees meer over het verhaal van Biotics op de officiële website. Hier is een mooi uitgeschreven tijdlijn te zien is. Erg interessant om te lezen hoe Biotics is uitgegroeid tot één van de grootste pionnen in de supplementenbranche.

Ons grote assortiment Biotics producten

We hebben een groot en divers assortiment Biotics producten in verschillende vormen verkrijgbaar. Zo hebben we Biotics producten verkrijgbaar in poeder, capsules, tabletten en vloeibare druppels. Wanneer je bij Orthokliniek.com Biotics producten koopt maakt u gebruik van vele voordelen. Bij bestellingen boven de €45,- hoeft u geen verzendkosten te betalen en wanneer u voor 15:00 besteld heeft u de producten de volgende dag geleverd. Wacht dus niet langer en koop vandaag nog je Biotics producten.

Heeft u vragen over ons aanbod Biotics producten of wilt u graag advies over de producten? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We denken graag met u mee en geven deskundig advies over ons grote assortiment Biotics producten.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten