Appelazijn capsules

Appelazijn capsulesEr zijn veel mensen die elke morgen beginnen met enkele theelepels appelazijn. Wist je dat appelazijn ook verkrijgbaar is in capsules? In ons assortiment vind je de appelazijn capsules van NOW. De Appelazijn capsules van NOW worden gewonnen uit gefermenteerde appels. Het bevat minerale zouten en heeft een lage pH. Dit is beter voor je tandglazuur.

Waarom appelazijn capsules?

Appelazijn capsules worden veel gebruik als afslankpillen. Het heeft namelijk een positief effect op de vetverbranding. Daarnaast werkt het vochtafdrijvend en zorgt het er voor dat je minder trek heb in tussendoortjes omdat het je hongergevoel onderdrukt. Appelazijn wordt ook gebruikt voor het ontgiften van het lichaam en voor huid- en haarverzorging.

Wat is Appelazijn?

Appelazijn wordt gemaakt van appels. Deze appels laten ze gisten. In het gistingproces worden de suikers van de appels omgezet in alcohol. Na deze eerste gisting is het echter nog geen appelazijn, maar een appelwijn. Om er appelazijn van te maken gaat het proces nog verder. Er wordt lucht bij de wijn gelaten wat zorgt voor een tweede fermentatie. Hierdoor onstaat er een azijn.

Wat zijn de voordelen van appelazijn in capsules?

Over het algemeen is appelazijn erg zuur en heeft het een hoge pH waarde (zuurtegraad). Dit kan je tandglazuur aantasten. Het is ook niet voor niets dat na gebruik van een appelazijn vloeistof geadviseerd wordt om je gebit goed te spoelen. Kies je voor appelazijncapsules dan hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Daarnaast is het ook wat makkelijker in gebruik. Een appelazijn vloeistof moet je namelijk eerst vermengen met (lauw) water. Dit hoef je met de capsules uiteraard niet te doen. 

Appelazijn capsules tijdens de BioHCG Original kuur

Tijdens het BioHCG Original afslankprogramma adviseren wij elke morgen een glas lauw water met een halve verse uitgeperste citroen. Dit adviseren wij om de vetafbraak te bevorderen. Vind je dit te zuur? Dan kun je ter vervanging deze appelazijn capsules gebruiken.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten