Appelazijn capsules

Appelazijn capsules hebben een aantal voordelen ten opzichte van gewone appelazijn (sap/drank). Er zijn veel mensen die elke morgen beginnen met enkele theelepels appelazijn. 

Appelazijn is erg zuur en heeft dan ook een hoge zuurtegraad. De zuurtegraad kan het tandglazuur aantasten. Wanneer je kiest voor appelazijncapsules dan heb je hier geen last van. Ze beschermen je tanden tegen de hoge pH-waarden.

De smaak van het traditionele appelazijn wordt doorgaans als onaangenaam ervaren. Ook hier heb je bij gebruik van de capsules geen last van. Met de capsules profiteer je van de gezondheidsvoordelen en heb je geen last van de nadelen van appelazijn.

Appelazijn capsules

Beste Appelazijn capsules

Wat is Appelazijn?

Appelazijn wordt gemaakt van appels of appelsap. Deze appels (of sap) laten ze gisten en fermenteren. In het gistingproces worden de suikers van de appels omgezet in alcohol. Na deze eerste gisting is het echter nog geen appelazijn, maar een appelwijn. Om er appelazijn van te maken gaat het proces nog verder. Er wordt lucht bij de wijn gelaten wat zorgt voor een tweede fermentatie. Hierdoor onstaat er een azijn.

Waarom appelazijn capsules?

Appelazijn capsules worden veel gebruik als afslankpillen. Appelazijn heeft namelijk een positief effect op de vetverbranding. Daarnaast werkt het vochtafdrijvend en zorgt het er voor dat je minder trek heb in tussendoortjes omdat het je hongergevoel onderdrukt. Appelazijn wordt ook gebruikt voor het ontgiften van het lichaam en voor huid- en haarverzorging.

Wat zijn de voordelen van appelazijn in capsules?

Over het algemeen is appelazijn erg zuur en heeft het een hoge pH waarde (zuurtegraad). Dit kan je tandglazuur aantasten. Het is ook niet voor niets dat na gebruik van een appelazijn vloeistof geadviseerd wordt om je gebit goed te spoelen. Kies je voor appelazijncapsules dan hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Daarnaast is het ook wat makkelijker in gebruik. Een appelazijn vloeistof moet je namelijk eerst vermengen met (lauw) water. Dit hoef je met de capsules uiteraard niet te doen. 

Appelazijn capsules tijdens de BioHCG Original kuur

Tijdens het BioHCG Original afslankprogramma adviseren wij elke morgen een glas lauw water met een halve verse uitgeperste citroen. Dit adviseren wij om de vetafbraak te bevorderen. Vind je dit te zuur? Dan kun je ter vervanging deze appelazijn capsules gebruiken.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten