Green Juice | Een goede aanvulling

Green JuiceGreen Juice is een combinatie van gedroogde groente, fruit, vezels, algen en enzymen, die zijn vermalen tot een poeder. De poeder kun je met water, vruchtensap of yoghurt aanmaken tot een gezonde shake of smoothie.

Green Juices vallen onder de Superfoods. Het is een voedingssupplement dat je kunt gebruiken als aanvulling op je dagelijkse voeding. De basis voor een gezonde levensstijl is en blijft altijd een gezond en gevarieerd eetpatroon.

Green juice

Het product Green Juice stamt af van het juicen van groente en fruit. Met een juicer pers je het sap uit de groente en drink je het vervolgens op. Een goede, maar wel een relatief dure en tijdrovende manier.

Met het juicen moet je elke morgen je groente of fruit schoonmaken, snijden en vervolgens persen. Het schoonmaken van de juicer is misschien nog wel het meeste werk. Daarnaast kosten juicers vaak veel geld en ook groente en fruit hebben natuurlijk een prijskaartje. Een Green Juice poeder is een goed alternatief.

Wie kan een Green Juice gebruiken?

Lang niet iedereen eet dagelijkse het geadviseerde portie groente en fruit. Daar horen ook nog volkorenproducten, zuivel, vis en noten bij (advies Gezondheidsraad). In ons drukke dagelijks leven is het ook bijna onmogelijk om hieraan te voldoen. Uit voedingsonderzoek is gebleken dat slechts een kwart van de bevolking voldoende gezond en gevarieerd eet.

Een voedingssupplement kan daarom voor velen een uitkomst bieden. Met een Green Juice poeder vul je de ontbrekende vitamines, mineralen, vezels en superfoods aan. Zeker op dagen waarin je minder gezond hebt gegeten.

Is Green Juice vergelijkbaar met een multivitamine?

Een goede multivitamine bestaat uit verschillende vitamines en mineralen. Een Green Juice bevat gedroogd poeder van groente en fruit. Het poeder is gemaakt van gedroogde groente- en fruitsoorten. Deze groente- en fruitsoorten bevatten van nature verschillende vitamines en mineralen. Green Juice supplementen kun je dan ook zien als een natuurlijke variant. Verder is green juice aangevuld met kiemen, greens, algen, enzymen, vezels en probiotica.

Nadelen van Green Juice

Een Green Juice heeft nogal een heftige smaak. Dit zal je met name bij de eerste keer gaan ervaren. Het is niet bepaald lekker maar je raakt er wel aan gewend. Als je het een weekje gebruikt ga je de smaak als minder heftig ervaren en is het goed te drinken.

De heftige smaak is ook de reden dat sommige Green Juice producten zijn aangevuld met onnodige suikers of ze bevatten een chemische zoetstof. Het doel van een Green Juice is om je gezondheid te bevorderen en daar horen chemische zoetstoffen niet bij. Mocht je een Green Juice product willen gebruiken dan is het belangrijk om te kijken of het vrij is van deze zoetstoffen.

Recept Green Juice

Je kan een Green Juice shake wel lekkerder maken door het te vermengen met groente of fruit. Zo heeft  Vitals een receptenboekje gemaakt dat hoort bij Vitals True Superfood. Hierbij een voorbeeld van een recept:

IJskoude Fruitshake

Ingrediënten:

  • 5 ijsklontjes
  • 1 banaan
  • 1 kiwi
  • 1 nectarine
  • 2 maatschepjes Vitals True Superfood
  • 500 gram yoghurt
  • Sap van een halve citroen
  • 2 blaadjes verse munt
  • 3 frambozen

Bereidingswijze:

Meng de ijsklontjes, banaan, kiwi, nectarine en True Superfood in een blender. Voeg de yoghurt en het citroensap toe en blend het tot een glad geheel. Verdeel de inhoud over 2 grote mokken of longdrink glazen. Je kan je ijskoude fruitshake nog garneren met verse munt en frambozen.

Het is ook mogelijk om True Superfood van Vitals te vermengen in bliss balls, pancakes of andere smoothies. Zie daarvoor het receptenboekje van Vitals.

Overige supplementen

Een Green Juice kan een mooie aanvulling zijn op je dagelijkse voeding. Maar dat geldt ook voor meer supplementen. Zo kan een Omega 3 visolie supplement je helpen wanneer je te weinig vis eet (advies is 1 keer per week een portie vette vis) en een magnesium supplement bij een eventueel magnesiumtekort.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten