HCG Druppels: Een verschil in kwaliteit

De HCG druppels zijn een onderdeel van het Bio HCG dieet. In dit artikel leggen we je uit waarom druppels in ampullen effectiever zijn en dat het bijbehorende dieet net zo belangrijk is.

HCG druppels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, namelijk:

  • In een ampul
  • Als druppel in een potje
  • Als een spray

Tegenwoordig zijn ze zelfs verkrijgbaar in een tabletvorm. Wij bieden de druppels in een ampul aan en daar hebben wij heel bewust voor gekozen.

Waarom HCG Druppels in een ampul?

Wij hebben heel bewust gekozen om onze HCG druppels in een ampul te doen, want wij verkiezen kwaliteit boven kwantiteit.

BioHCG wordt namelijk geënergetiseerd. Dit is een techniek uit de ruimtevaart waarbij de werkzame stoffen worden overgezet op de ampul. Het is daarbij belangrijk om de vloeistof in een gesloten ruimte te houden.

We vergelijken het zelf wel eens met een fles koolzuurhoudende frisdrank. Als je eenmaal een fles hebt geopend en je zet deze weer terug in de koelkast, dan ontsnapt de koolzuur langzaam uit de fles. De fles lijkt dicht, want als je de fles op de kop houdt komt er geen frisdrank meer uit. De koolzuur daarentegen ontsnapt echter wel. De 'prik' gaat er langzaam uit.

Dit zie je ook terug bij de HCG druppels in een spray of fles. Hier ontsnappen de stoffen die jou juist moeten helpen. De eerste dagen zul je hier geen last van hebben, maar later tijdens de kuur merk je dat de kwaliteit achteruit gaat. Juist in de laatste dagen heb je de ondersteuning van de Bio HCG druppels nodig.

Ampullen zijn nu eenmaal duurder dan de andere vormen. Mede daardoor hebben wij de andere HCG vormen uitvoerig getest. We zagen mindere resultaten.

Wij vinden het uiteindelijke resultaat het belangrijkste. Afvallen hoort geen dagelijkse bezigheid te zijn en daarom zullen wij ook nooit andere vormen van HCG druppels aanbieden. Gelukkig krijgen we deze feedback ook terug van onze klanten.


Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten


Wat doen BioHCG druppels?

BioHCG stamt af van het vroegere HCG. HCG wordt gewonnen uit de urine van zwangere vrouwen en het bleek destijds een effectief afslankmiddel. Omdat HCG niet meer ingezet mag worden als een afslankkuur is er jaren geleden gezocht naar een alternatief. Er is onderzoek gedaan naar de werkzame afslankstoffen in HCG en deze zijn nagebootst. Hier is BioHCG uit ontstaan. Toch wordt het in de volksmond nog vaak het HCG Dieet met HCG druppels genoemd.

De BioHCG druppels bestaan uit een mix van verschillende orthomoleculaire middelen die allemaal een taak hebben in het afslankproces. De druppels bestaan onder andere uit Leptine, L-Carnitine, citroenzuur en tal van andere orthomoleculaire kruiden. De druppels vormen een hulpmiddel naast het dieet. Het dieet staat beschreven in het begeleidend boekwerk. 

De druppels onderdrukken het hongergevoel. Wanneer je bezig bent met afslanken, komt je lichaam in een overlevingstand terecht. De kenmerken hiervan zijn onder andere het vasthouden van vet en het vervelende hongergevoel. Deze signalen komen van de hypothalamus. Dit is het regelcentrum van je hersenen.

De HCG druppels kalmeren de hypothalamus waardoor deze signalen niet meer worden afgegeven. Hierdoor verdwijnt het hongergevoel en je lichaam houdt de vetten niet langer vast. Dat maakt het afslanken met de BioHCG Original kuur zeer effectief en goed vol te houden.


HCG Druppels bestellen?

Een standaard BioHCG kuur bestaat uit :

  • BioHCG druppels (24 ampullen)
  • Begeleidend boekwerk
  • Pipetten
  • Gratis Multivitamine
  • Handig draagtas

Het is ook mogelijk om de kuur te verlengen of in te korten. Zie onze webshoppagina voor de beschikbare pakketten. Wil je een persoonlijk advies? Neem dan even contact met ons op via de chat, contactformulier, telefoon of mail.


Het dieet bij de Bio HCG Druppels

Het dieet is een belangrijk onderdeel van het afvalprogramma. We besteden hier dan ook veel aandacht aan. Het gehele dieet staat beschreven in het begeleidend boekwerk 'Beter in Balans'. We hebben 24 afslankdagen, van 'smorgens tot 'savonds uitgeschreven. Zo kun je de kuur gemakkelijk thuis volgen. Tijdens het dieet worden vetten en koolhydraten zoveel mogelijk vermeden en worden vervangen door gezonde en lekkere voeding. Nieuwsgierig? Bekijk onze BioHCG recepten.

Wil je meer informatie over de Bio HCG kuur? Bekijk dan de pagina 'Wat is BioHCG Original'.