Lucovitaal

Lucovitaal is een merk van PK Benulux BV dat sinds 1989 voedingssupplementen ontwikkeld. Het is een krachtig merk dat één op de vier huishoudens thuis heeft staan. De missie is dat voor iedereen voedingssupplementen, medische hulpmiddelen en cosmetica verkrijgbaar moet zijn. Niks voor niks is de prijs-kwaliteitsverhouding zeer goed zodat het betaalbaar is. Op deze pagina hebben we de artikelen van Lucovitaal weergegeven die we verkopen in onze webshop:

Lucovitaal

Het moederbedrijf van Lucovitaal; PK Benelux

PK Benelux heeft meerdere merken waarmee ze producten op de internationale gezondheid markt ontwikkelen en positioneren. Onder het grote publiek is PK Benelux met name bekend met het merk Lucovitaal. Hierbij is de doelstelling om een zo krachtig mogelijk product te verkopen voor een zo scherp mogelijke prijs. We zijn dan ook erg blij om artikelen van het merk Lucovitaal te kunnen verkopen.

De grote kracht van het bedrijf is de organisatie. Er is veel kennis en ervaring aanwezig door veel gespecialiseerde professionals. PK Benelux, en dus ook Lucovitaal, blijft zich continu verbeteren door middel van onderzoeken en productontwikkeling. Graag meer weten over PK Benelux en het merk Lucovitaal? Lees meer over de missie en vissie, kwaliteit, historie en de mate waarin ze maatschappelijk verantwoord ondernemen op de over ons pagina van PK Benelux.

 

Ons aanbod Lucovitaal

We hebben Lucovitaal Haar vitamines in een suikervrije gummie met bosbessensmaak . Met een aanbevolen inname van twee gummies per dag zorgt dit voor een glanzend haar. Tevens dragen de Lucovitaal haar gummies bij aan normale haargroei en behoudt van sterke haren. In de gummies met lekkere bosbessensmaak zit namelijk vitamine B8 en zink die zorgen voor de goede werking. Wellicht ook goed om te weten, de haar gummies bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Wil je graag meer weten over ons aanbod artikelen van Lucovitaal? Bekijk de productpagina’s voor een specifiekere omschrijving en de samenstelling. Natuurlijk kunt u voor vragen ook contact met ons opnemen via de contactpagina. We helpen je graag met deskundig advies!

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten