Probiotica voor kinderen

Er zijn veel verschillende probiotica producten op de markt, voor zowel een kind als volwassenen. Ons Probiotica voor kinderen assortiment op deze pagina bestaat uit zes verschillende probiotica's speciaal voor baby's en kinderen.

De supplementen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

Probiotica kind

Verschillende probiotica supplementen voor je kind

Darmbacteriën spelen een belangrijk rol in de gezondheid van kinderen. In de eerste levensjaren is er een goede samenwerking tussen de bacteriën in de darmen en het immuunsysteem. Zoals je hierboven hebt kunnen zien, bestaat ons Probiotica Kind assortiment uit 6 verschillende producten:

  • Vitakruid Symflora Junior: Pre- en probiotica poeder (verpakt in sachets), die je kunt toevoegen aan water. Symflora Junior van Vitakruid is geschikt voor kinderen tussen de 1 en 12 jaar. Het bevat 6 verschillende bacteriestammen. Twee bifido bacteriestammen en 4 lactobacillus stammen. Ook bevat dit product prebiotica (voedingsbron voor probiotica) en vitamine D3.
  • Bacterie 5 Infantis: Sachets met probioticapoeder wat je kunt vermengen met afgekolfde moedermelk, lauw-warm water of vruchtensap (vanaf 8 maanden). Bacteri 5 infantis bevat 3 Lactobacillus stammen en twee Bifidobacterie stammen. Ook bevat dit product prebiotica (inuline).
  • Vitakruid Symflora Baby: Een probioticapoeder voor baby's en ook te gebruiken door de moeder. Dit product bevat 4 verschillende bifidobacterie stammen. Deze bifidobacterie stammen vestigen zich als eerst in de darmen van de baby.
  • Kids Flora Balance: Een probioticum voor kinderen vanaf 6 maanden. Bevat 5 stammen op basis van bifidobacteriën en 5 stammen op basis van de lactobacillus bacterie. De capsules kun je openbreken om het vervolgens op te lossen in een vloeistof.
  • VitOrtho Probiotica Poeder met FOS: Is geschikt voor kinderen en baby's. Je kan het poeder oplossen in water, afgekolfde borstvoeding of flesvoeding. Een dagdosering à 1 gram bevat 1,5 miljard bacteriën. De bacteriestammen die voor dit product zijn gebruikt: 3 Lactobacillus bacteriestammen en 2 bifidobacterie stammen. Dit probioticasupplement bevat ook prebiotica (FOS).
  • Vitals Microbiol Kind: Probioticadruppels geschikt voor baby's en kinderen tot 4 jaar. Je kan de druppels op de tepel smeren (bij borstvoeding), toevoegen aan flesvoeding of direct een lepeltje met druppels toedienen. De dagdosering van 6 druppels bevatten circa 1 miljard levensvatbare bacteriën (bifidobacteriën).

Wat is probiotica?

Probiotica zijn goede bacteriën die een positieve invloed hebben op je darmflora. Je darmflora bestaat uit 'goede' en 'slechte bacteriën'. Deze samenstelling hoort in evenwicht te zijn maar kan door diverse invloeden uit evenwicht raken. In dat geval kan een probiotica supplement uitkomst bieden. Het wordt dan ook wel eens goede probiotica genoemd. 

De veiligheid van probiotica bij kinderen

De eisen voor probioticum, die speciaal gericht zijn op het kind, zijn erg hoog. De veiligheidseisen spelen een nog grotere rol dan voor probiotica producten voor volwassen. 

Overweeg je probiotica aan je baby of kind te geven? Dan is het altijd verstandig om een huisarts, apotheker of gezondheidsprofessional te raadplegen.

Probiotica supplementen speciaal voor volwassen

Naast ons assortiment 'Probiotica kind' voor kinderen kunnen volwassenen ook baat hebben bij een probiotica kuur. Ben je op zoek naar een goed supplement voor een volwassen persoon? Bekijk dan ons probiotica assortiment.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten