Voedingsschema afvallen

Heel effectief van het BioHCG dieet is dat wij per dag hebben uitgeschreven wat je mag eten. Zo weet je van tevoren hoe je voedingsschema afvallen er voor die dag uitziet. We vervangen de hoofdmaaltijden en dat draagt bij tot gewichtsverlies.

Bestel je een BioHCG kuur dan ontvang je daarbij ons boekwerk Beter in Balans. Hierin staat onder andere het dieet voor 24 dagen volledig uitgeschreven. Er staat dus precies wat je mag eten voor het ontbijt, de lunch en het diner en wat de tussendoortjes kunnen zijn. Vind je een gerecht heel lekker dan mag je dat best nog een keer maken.

 

Ontbijt

Je ontbijt in ons voedingsschema bij het afvallen bestaat uit een appel, sinaasappel, aardbeien (150 gram) of blauwe of rode bessen met een kopje koffie of thee. Eventueel mag je kiezen voor 150 ml magere yoghurt of kwark.

Lunch

Voor de lunch neem je twee crackers met 100 gram rookvlees, rosbief of gerookte kip. Doe er enkele plakjes komkommer en/of tomaat bij. Soms staat er ook een lekkere slanke salade (met vis of garnalen), een eiergerecht (omelet met groente, gekookte eieren, roerbak-ei) of soep op het menu. Af en toe kun je de lunch vervangen door de vegan eiwitshake Amino-Fit.   

Diner

Voor het avondeten bereid je 100 à 120 gram vlees, vis of kip met veel groente. In het boekwerkje staat 24 verschillende recepten. Op onze site tref je nog wat extra BioHCG recepten aan. Met onze biefstuk van de haas met bloemkool en sla, gevulde portobello’s, spinazierolletjes met ei, bloemkoolpizza, vispakketje met venkel, Thaise roerbak, oosterse curry en zeeduivel op bedje van asperges ontdek je dat koolhydraat- en vetarm eten ook heel lekker kan zijn. Er zijn ook vegetarische recepten uitgeschreven.

Tussendoortjes

Gedurende de dag zijn er in het voedingsschema om af te vallen drie momenten voor een tussendoortje. ’s Morgens rond een uur of tien neem je een kop bouillon met snackgroenten. ’s Middags kies je weer voor wat snacktomaatjes of -komkommertjes. ’s Avonds rond negen uur neem je wat fruit.

Belangrijk is ook dat je verspreid over de dag 2 liter water drinkt. Zo blijf je goed gehydrateerd en worden de afvalstoffen goed afgevoerd.

Iedereen kan mee-eten

Omdat het BioHCG dieet bestaat uit normale voeding kan iedereen gewoon mee-eten. Onze gezonde, verse en lekkere gerechten worden positief ontvangen. Voor familieleden die de kuur niet volgen, kun je iets extra’s serveren, bijvoorbeeld aardappelpuree of zilvervliesrijst. 

Voedingsschema aangevuld met ampullen

Het voedingsschema afvallen kan het beste worden gecombineerd met onze BioHCG Original kuur. Met dit dieetplan met 24 dagen lang een beperkt aantal calorieën wordt de vetverbranding geactiveerd. Je ervaart geen hongergevoel. De kuur bestaat uit 24 ampullen met vloeistof, pipetjes, multivitaminen en het boekwerk Beter in Balans met veel informatie, tips en lekkere recepten.

Stabilisatiefase

Na het BioHCG voedingsschema afvallen volg je een stabilisatiefase. Deze fase begint als je alle 24 ampullen hebt genomen. We noemen de BioHCG Original kuur ook wel het 3 weken dieet. Omdat je 3 weken lang echt bezig bent met afvallen en vervolgens ga je nog stabiliseren.

Langzaam worden meer producten toegevoegd aan het voedingsschema zodat je lichaam kan wennen aan je nieuwe gewicht. Wat je deze drie weken moet eten, staat ook volledig uitgeschreven.

Bestellen

Wil je het beste voedingsschema volgen om af te vallen? Bestel hier vandaag nog jouw BioHCG Original afslankkuur. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze pagina Wat is BioHCG Original?


Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten