Probiotica

Probiotica staat ook wel bekend als een verzameling van goede bacteriën. Deze goede bacteriën kunnen zorgen voor een verbeterde darmflora. De meest voorkomende probioticum in probiotica capsules zijn bifidobacteriën en melkzuurbacteriën. 

Probiotica kopen voor jong en oud

Wij hebben niet alleen probiotica voor volwassenen. In ons assortiment vind je ook de speciaal voor kinderen ontworpen probiotica (Kids Flora Balance).

Verschillende soorten probiotica kopen

In ons assortiment vind je verschillende soorten probiotica van verschillende merken. We lichten er een paar uit:

  • De Probio Basis is een probiotica bestaande uit twee stammen; de bifidobacterie en de lactobacillusbacterie.
  • De Probio Forte is een probiotica bestaande uit zeven stammen; drie stammen bifidobacterie,  drie stammen lactobacillusbacterie en de streptokokkenbacterie.
  • Probio Expert Resilience bevat maar liefst 16 verschillende stammen en is daarmee het breedste spectrum uit ons assortiment. De probiotica zit in sachets die je met een glas water kan vermengen. 
  • 1203 Probiotica Weerstand bevat 8 miljard levensvatbare organismen. Deze probiotica is aangevuld met een hoge dosis vitamine C.
  • De Kids Flora Balance is een probiotica bestaande uit tien stammen; vijf stammen lactobacillusbacterie en vijf stammen bifidobacterie.

Vragen over probiotica?

Heb je vragen over de verschillende soorten probiotica, wil je graag meer informatie over de ingrediënten of heb je een andere vraag? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen, wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden!