Probiotica

Probiotica staat ook wel bekend als een verzameling van goede bacteriën. Deze goede bacteriën kunnen je darmflora bereiken. Goede probiotica supplementen kun je herkennen aan:

  • Veel verschillende bacteriële stammen
  • Goede hoeveelheden KVE's (hoeveelheid bacteriën)
  • Toevoeging van prebiotica


Best verkochte probiotica supplementen

Overige probiotica supplementen

Waarom probiotica kopen?

In onze darmflora komen zowel slechte als goede bacteriën voor. Hierin heerst een bepaald evenwicht. Wanneer dit evenwicht verstoord wordt kunnen er klachten ontstaan als buikpijn, diarree en obstipaties. Je kunt je darmflora herstellen door een probiotica supplement te gebruiken.

Verschillende soorten probiotica kopen

In ons assortiment vind je verschillende soorten probiotica van verschillende merken. We lichten er een paar uit:

  • Bacteri 8 bevat acht verschillende bacteriestammen. Omdat bacteriën over het algemeen worden tegengehouden, heeft Bonusan de bacteriën geselecteerd op zuur- en galresistentie. Bacteri 8 is verkrijgbaar in een verpakking van 28 sachets.
  • De Probio Basis is een probiotica bestaande uit twee stammen: de bifidobacterie en de lactobacillusbacterie.
  • De Probio Forte is een probiotica bestaande uit zeven stammen: drie stammen bifidobacterie, drie stammen lactobacillusbacterie en de streptokokkenbacterie.
  • Bonusan Bacteri 17 bevat maar liefst 17 verschillende stammen en is daarmee het breedste spectrum uit ons assortiment. De probiotica zit in sachets die je met een glas water kan vermengen.
  • Probiotica 8 miljard van VitOrtho bevat minimaal 8 miljard kolonievormende eenheden.
  • De Kids Flora Balance is een probiotica bestaande uit tien stammen: vijf stammen lactobacillusbacterie en vijf stammen bifidobacterie.

Vragen over probiotica?

Heb je vragen over de verschillende soorten probiotica, wil je graag meer informatie over de ingrediënten of heb je een andere vraag? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen, wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Mensen nemen om verschillende redenen extra probiotica in de vorm van een supplement. Bijvoorbeeld: tijdens de zwangerschap, na het gebruik van antibiotica, bij het prikkelbare darm syndroom enzovoort.

Wij raden u aan om u te laten adviseren door een arts of apotheker. Zij kijken of een probiotica supplement geschikt is bij uw situatie.

Sommige mensen slikken probiotica na antibiotica om de gezonde darmbacteriën te herstellen. Het is altijd een goed idee om met uw arts te overleggen voordat u probiotica combineert met andere medicijnen.
Daarnaast is het raadzaam om een arts of apotheker te raadplegen over de duur van het gebruik van probiotica na een antibioticakuur.

Elke levensfase vraagt om een andere probiotica samenstelling.

Symflora Baby van Vitakruid bijvoorbeeld is een probiotica supplement die speciaal is samengesteld voor moeders en baby's in hun eerste levensjaar.

Symflora Junior van Vitakruid is daarentegen een geschikt probiotica supplement voor kinderen van het 1e tot 12e jaar levensjaar.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten