Probiotica

Probiotica staat ook wel bekend als een verzameling van goede bacteriën. Deze goede bacteriën zorgen ervoor dat jouw darmflora optimaal is. Hierdoor geef je jouw darmen de handvaten om hun werk goed uit te voeren. Een probiotica supplement, vaak in pillen-vorm, nemen kan dus veel positieve invloed hebben op je spijsvertering, stoelgang én immuunsysteem. Volgens wetenschappers heeft iedereen profijt van het slikken van probiotica capsules, maar in sommige gevallen is het extra aan te raden;

  • Bij steeds terugkerende infecties als blaasontsteking en koolontsteking, maar ook bij bijvoorbeeld verkoudheid
  • Na een antibioticakuur 

Herken jij jezelf in bovenstaande punten, of wil je gewoon een optimale werking van je spijsvertering, stoelgang en immuunsysteem? Twijfel dan vooral niet om probiotica te kopen!

Probiotica kopen voor jong en oud

Bij Orthokliniek Ootmarsum hebben we niet alleen probiotica voor volwassenen. In ons assortiment vind je ook de speciaal voor kinderen ontworpen probiotica. Kinderen, die natuurlijk veel met andere kinderen in aanraking komen, profiteren ook van de voordelen van probiotica! Bekijk onze probiotica voor kinderen.

Verschillende soorten probiotica kopen

In ons assortiment vind je drie verschillende soorten probiotica en één speciaal voor kinderen. Welke je precies nodig hebt hangt een beetje van je situatie af en hoeveel ondersteuning je denkt nodig te hebben. We onderscheiden de volgende vier probiotica;

  • De Probio Basis is een probiotica bestaande uit twee stammen; de bifidobacterie en de lactobacillusbacterie.
  • De Probio Forte is een probiotica bestaande uit zeven stammen; drie stammen bifidobacterie,  drie stammen lactobacillusbacterie en de streptokokkenbacterie.
  • De Pro Flora Balance is een probiotica bestaande uit vijf stammen; vier stammen lactobacillusbacterie en de bifidobacterie. Aangevuld met glutamine en silica ter ondersteuning van het bindweefsel van de darmen.
  • De Kids Flora Balance is een probiotica bestaande uit tien stammen; vijf stammen lactobacillusbacterie en vijf stammen bifidobacterie.

Vragen over probiotica?

Heb je vragen over de verschillende soorten probiotica, wil je graag meer informatie over de ingrediënten of heb je een andere vraag? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen, wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden!