Anti cellulite programma

Cellulite staat ook wel bekend als een sinaasappelhuid. Het heeft deze naam gekregen vanwege de hobbelige structuur van de huid, wat lijkt op een schil van een sinaasappel.  Deze aandoening komt relatief veel voor. Ongeveer 80% van de volwassen vrouwen heeft er last van. Ook bij mannen komt het voor.

Cellulite ontstaat door een combinatie van verschillende factoren. Wanneer vetcellen in het vetweefsel toenemen, worden er bobbels gevormd door clusters met verkleefde vetcellen. Door een minder goede bloedcirculatie en afvoer van vocht verharden deze onderhuidse cel clusters. Afvalstoffen, vet en vocht hopen zich op en het bindweefsel komt onder spanning te staan. Hierdoor wordt er getrokken aan de bovenste huidlaag en ontstaan er bobbels en putjes in de huid.

Anti cellulite behandeling

Hoewel cellulite of cellulites een onschuldige aandoening is, vinden de meesten het niet mooi. Wij kunnen je helpen door je huid een gladder uitzien te geven.

De behandeling start altijd met een lymfedrainage. De lymfedrainage zorgt ervoor dat de knopen uit het lymfestelstel gaan en dat het vocht en de afvalstoffen beter worden afgevoerd. Wanneer de knopen uit het lymfestelsel zijn verwijderd, starten we met de anti cellulite behandeling. Het verschilt per persoon hoeveel lymfedrainages er nodig zijn.  Gemiddeld genomen zijn dit  tot 3 behandelingen alvorens we starten met het anti cellulite programma.

.

Zijn je lymfevaten geopend dan starten we met het anti-cellulite programma. Het programma voelt aan als een harde massage en zorgt ervoor dat de verkleefde vetcellen los worden gemaakt. Hierdoor word je huid weer egaal. De afvalstoffen worden vervolgens afgevoerd via het lymfestelsel. We hebben goede ervaringen met deze behandeling. Zie hieronder de voor- en na foto’s van een cliënt die we 4 weken hebben behandeld (totaal 8 behandelingen).

De anti cellulite- en lymfedrainage behandeling wordt verzorgd door de LymfoMed. Dit is een medisch apparaat voor lymfedrainages en heeft speciale programma’s voor onder andere cellulite en lipoedeem. Zowel de lymfedrainage als het anti-cellulite programma duren beide 45 minuten. Voor een optimaal resultaat adviseren wij om 2 keer per week een behandeling te ondergaan


Resultaten anti cellulite programma

Afspraak maken en kosten

Wil je een afspraak maken voor het anti-cellulite(s) programma? Dat kan via 0541-294885, info@orthokliniek.com, de chat of door het invullen van het contactformulier. De afspraken kunnen alleen plaats vinden in Ootmarsum.

Zowel de lymfedrainage als het anti-cellulite programma duren 45 minuten en kosten beide €47,50 per behandeling. De behandeling kan (deels) vergoed worden vanuit een aanvullende verzekering.

Cupping massage

Je kunt er ook voor kiezen om je cellulite te behandelen middels een cupping massage. Een cupping massage is een behandelmethode waarbij cups onder lichte vacuüm op de huid worden aangebracht. Een cupping massage heeft een dieptewerking die zorgt voor een stimulatie van de doorbloeding. Deze behandeling is eventueel te combineren met bovenstaande methode. 

Wat zijn de oorzaken van cellulite

We hebben het hierboven al even beschreven hoe het komt dat er bobbeltjes en putjes ontstaan in de huid. Maar wat zijn nu de oorzaken van cellulite:

  • Hormonen: Het vrouwelijk hormoon oestrogeen draagt bij aan het ontstaan van cellullite. Bij vrouwen komt het ook vaker voor.
  • Levensstijl: Vet- en zout eten vergroten de kans op cellulite. Ook te weinig vezels en vitaminen kunnen de kans vergroten.
  • Leeftijd: Naarmate we ouden worden, neemt de kans op cellulite toe.
  • Erfelijkheid:  Je kunt erfelijk belast zijn. Zie je het bij je familieleden? Dan is er een grote kans dat jij het ook hebt of krijgt.
  • Weinig lichaamsbeweging: Wanneer je te weinig beweegt, heb je een grotere kans op cellulite. Het kan overgewicht voorkomen en het zorgt voor een betere bloedcirculatie.
  • Overgewicht: De uiting van cellulite kan worden versterkt door overgewicht.

Vrouwen hebben een grotere kans

Er zijn meer vrouwen dan mannen met cellulite. Dit komt vooral omdat het hormoon oestrogeen cellulite veroorzaakt. Een andere reden is dat mannen over het algemeen minder vetcellen hebben. Als je meer vetcellen hebt, dan is de kans op cellulite groter.

Verschil tussen cellulite en cellulitis

Cellulite en cellulites worden nog al eens door elkaar gehaald. In grote lijnen lijken beide aandoeningen ook op elkaar. Op het eerste oog lijken ze ook op elkaar. Echter bij cellulites is er sprake van een bacteriële infectie van het onderhuidse bindweefsel. Beide aandoeningen zijn door ons te behandelen.

Het verschil tussen cellulite en cellulites kun je voelen. Leg je hand op de huid waar het bevindt. Voelt het warm aan dan is het cellulites. Voelt het gewoon koel aan dat is het cellulite. Bij cellulites is de huid vaak rood door de infectie.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten