Laviesage

Laviesage nutricosmetics zijn supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Bekijk hieronder ons aanbod artikelen van het merk Laviesage:

Laviesage


Producten van Laviesage

In het assortiment van Laviesage Nutricosmetics zitten supplementen voor cosmetische doeleinden. Je kunt hierbij denken aan supplementen voor anti-aging, huidverbetering en huidverjonging. Ook voor het oplossen van huidproblemen heeft Laviesage diverse producten. De supplementen bevatten verschillende bouwstoffen, essentiële vetten, vitamines en mineralen ter ondersteuning van de huid

Laviesage was één van de eersten in de wereld die supplementen ontwikkelden op basis van natuurlijke extracten. De recepturen bevatten hoog gedoseerde actieve werkstoffen die zorgen voor het beste resultaat.

De supplementen van Laviesage ondersteunen het lichaam onder andere bij de aanmaak van nieuw bindweefsel, elastine en collageen.

Over Laviesage

Laviesage is een onderdeel van Nutramin en is gevestigd aan de Hogeweg 228 in Amersfoort. De voedingssupplementen zijn samengesteld op basis van eeuwenoude Ayurvedische kennis en de modernste wetenschappelijke inzichten.

De productie van de supplementen worden conform de strengste normeringen (HACCP) geproduceerd. Hierdoor blijft de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd. Ook houdt Laviesage rekening met het milieu. Om de CO2 voetdruk te beperken worden de producten uitsluitend in Europa geproduceerd.

Laviesage aanbieding

Ben je op zoek naar een leuke aanbieding voor je Laviesage producten? Wij geven altijd korting op de adviesprijs. Daarbij geven wij ook nog eens extra korting bij bestelling van twee dezelfde producten of meer. Klik op één van de producten en zie gelijk hoeveel korting je ontvangt bij bestelling van 2 of meer producten.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten