Afvallen

Afvallen met Biohcg Original


Biohcg Original kuur

BioHCG Original is een afslankkuur van 24 dagen waarbij gezonde voeding centraal staat. In ons boekwerk Beter in Balans staat per dag beschreven wat je moet eten. Zo begeleiden we je stap voor stap naar je streefgewicht. Het dieet is goed vol te houden door de ondersteuning van de BioHCG ampullen.

Het BioHCG dieet is een vet- en koolhydraatarm dieet. De standaard kuur bestaat uit 24 ampullen, multivitaminen en het boekwerk Beter in Balans met veel informatie, tips en lekkere recepten. Het is ook mogelijk om de kuur 12, 36 of 48 dagen te volgen.  

Na de kuur volgt de stabilisatiefase. Je mag elke dag weer een beetje meer calorieën eten zodat je lichaam zich rustig kan aanpassen aan je nieuwe leefwijze. Zo voorkom je ook dat je weer afglijdt naar je oude gewoontes. Die kilo’s moeten er immers afblijven. Wil je meer informatie over de Biohcg Original kuur. Bekijk dan de pagina 'Wat is Biohcg Original?'

Voedingssupplementen

Onze vetverbranders Fytoslim en Burner Complex worden ook wel fatburners genoemd. NTM Fytoslim 2.0 is een unieke formule met onder andere acai bessen, garcinia cambogia, groene thee extract, L-carnitine en chitosan.

De Lipidplex vetblokker beperkt de opname van vetten uit je lichaam. Het is een preventiemiddel dat je helpt op gewicht te blijven.

Appelazijn capsules hebben een positief effect op de vetverbranding. Elke ochtend een glaasje water met een beetje citroen bevordert de spijsvertering. Beide zijn ook goed voor het ontgiften van je lichaam.

Glucomannan          

Bij het afvallen kan je ook gebruik maken van glucomannan capsules. Glucomannan ondersteunt gewichtsverlies (bij het volgen van een energiebeperkt dieet) . De glucomannan capsules zitten boordevol voedingsvezels. Deze kunnen heel veel water absorberen en dat zorgt ervoor dat je ondanks een relatief lege maag toch een vol gevoel hebt. In combinatie met ons caloriearm dieet werkt dit uitstekend. Glucomannan is bovendien goed voor het behoud van een gezond cholesterolgehalte.  

Groene thee

Op weg naar je ideale gewicht kun je ook gebruik maken van groene thee capsules. Groene thee heeft vele goede eigenschappen. Zo ondersteunt het drinken van groene thee onder andere je vetstofwisseling* en helpt het afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen.

Amino-Fit

Amino-Fit is een plantaardige eiwitshake, die goed past bij onze afvalkuur. De shake heeft een hoog eiwitgehalte en bevat weinig koolhydraten en vetten. Voor vetverbranding heb je veel eiwitten nodig in je voeding. Die zorgen ervoor dat je minder gauw weer honger hebt. Amino-Fit is niet alleen heel voedzaam maar ook nog eens makkelijk en lekker. De eiwitshake is een goede vervanger voor de lunch of het avondeten.  


Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten