Pervital

We hebben een divers aanbod producten van het merk Pervital. Zo hebben we alle twaalf Meridian Balance Druppels, het complete aanbod. Tevens hebben we de Detox Balance druppels van Pervital ter ondersteuning van het reinigingsproces. Bestel vandaag nog en krijg de Pervital producten binnen 24 uur thuis afgeleverd.

Pervital

Ontstaan Pervital

Pervital is in 2006 als eerste eigen merk van Nutramin op de markt gebracht. Ze hebben hierbij een productlijn opgezet met orthomoleculaire producten en producten die zijn gebaseerd op de  bioresonantie homeopathie. Hierbij is het streven naar hoogwaardige producten tegen een eerlijke prijs al jaren hun doelstelling. Niks voor niks heeft Pervital daarom een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Ons aanbod Pervital producten

Alle twaalf de druppels van de Meridian Balance druppels richten zich op bepaalde kenmerken van het menselijk lichaam. Denk hierbij aan troost, flexibiliteit, innerlijke rust, zelfvertrouwen, liefde, weerbaarheid, zekerheid, moed, ontspanning, hoop, acceptatie en blijdschap. Gemakkelijk met iets water in te nemen, ongeveer vijf minuten voor het eten of een half uur na de maaltijd. Wil je meerdere druppels tegelijkertijd innemen? Wacht alvorens je de tweede soort neemt minstens drie minuten.

Naast de twaalf Meridian Balance druppels bieden bij ook de Detox Balance van Pervital aan in ons assortiment. Het ondersteunt de gal, lever en helpt de nieren bij het afvoeren van giftige stoffen. Het kan immers zo zijn dat giftige stoffen het afvalproces in de weg staan of zelf blokkeren waardoor de Detox Balence uitkomst biedt. Graag meer weten over de Detox Balance of de andere producten van Pervital? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. Of neem een kijkje in de kennisbank om meer informatie over al onze producten te vinden.  

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten