Pervital

We hebben een divers aanbod producten van het merk Pervital. Zo hebben we alle twaalf Meridian Balance Druppels, het complete aanbod. Tevens hebben we de Detox Balance druppels van Pervital ter ondersteuning van het reinigingsproces. Bestel vandaag nog en krijg de Pervital producten binnen 24 uur thuis afgeleverd.

Pervital

Ontstaan Pervital

Pervital is in 2006 als eerste eigen merk van Nutramin op de markt gebracht. Ze hebben hierbij een productlijn opgezet met orthomoleculaire producten en producten die zijn gebaseerd op de  bioresonantie homeopathie. Hierbij is het streven naar hoogwaardige producten tegen een eerlijke prijs al jaren hun doelstelling. Niks voor niks heeft Pervital daarom een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Ons aanbod Pervital producten

Alle twaalf de druppels van de Meridian Balance druppels richten zich op bepaalde kenmerken van het menselijk lichaam. Denk hierbij aan troost, flexibiliteit, innerlijke rust, zelfvertrouwen, liefde, weerbaarheid, zekerheid, moed, ontspanning, hoop, acceptatie en blijdschap. Gemakkelijk met iets water in te nemen, ongeveer vijf minuten voor het eten of een half uur na de maaltijd. Wil je meerdere druppels tegelijkertijd innemen? Wacht alvorens je de tweede soort neemt minstens drie minuten.

Naast de twaalf Meridian Balance druppels bieden bij ook de Detox Balance van Pervital aan in ons assortiment. Het ondersteunt de gal, lever en helpt de nieren bij het afvoeren van giftige stoffen. Het kan immers zo zijn dat giftige stoffen het afvalproces in de weg staan of zelf blokkeren waardoor de Detox Balence uitkomst biedt. Graag meer weten over de Detox Balance of de andere producten van Pervital? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. Of neem een kijkje in de kennisbank om meer informatie over al onze producten te vinden.  

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten