A. Vogel

We hebben diverse artikelen van het merk A. Vogel zoals cranberry tabletten voor de blaas. Het BioHCG Original Totaalpakket dieet bevat ook Herbamare kruiden van A. Vogel als vervanging van de traditionele kruidenzout. Bekijk hieronder ons aanbod producten van het merk A. Vogel:

A Vogel

Oorsprong van A. Vogel artikelen

Het merk A. Vogel zoals je het nu kent is opgericht door de Zwitserse fytotherapie Alfred Vogel. Tijdens zijn leven zette hij zich veel in voor het gebruik van natuurlijke geneesmiddelen in de gezondheidszorg. Hij wilde zo veel mogelijk begrijpen van planten zodat het ingezet kon worden bij geneesmiddelen. Na het overlijden van Alfred Vogel blijft het merk zich inzetten voor natuurlijke geneesmiddelen. Wist je bijvoorbeeld dat 70% van de planten die A. Vogel gebruikt uit hun eigen tuin ’t Harde komt? Goed voor mens en natuur! Niks voor niks dat Alfred Vogel altijd zei dat de natuur alles in huis heeft om mensen te helpen gezond te blijven.

De natuurlijke artikelen van A. Vogel dragen dus bij aan duurzaamheid, een goede gezondheid en een evenwichtig leven. Alfred Vogel vond wel dat evenwicht en harmonie in jezelf van wezenlijk belang is voor de gezondheid. Naast het gebruiken van de A. Vogel artikelen is het volgens de filosofie ook belangrijk om de balans te vinden tussen inspanning en ontspanning, tussen werk en rust, tussen geestelijke en fysieke activiteiten. Graag meer weten over de filosofie van het merk A. Vogel en de acht principes van Alfred Vogel?

 

A. Vogel kopen bij Orthokliniek.com

Wanneer je A. Vogel artikelen koopt bij Orthokliniek.com profiteer je van onze voordelen. Zo krijg je gratis verzending vanaf €45,- en worden de artikelen snel binnen 24 uur afgeleverd. Bij ons geldt namelijk: voor 15.00 besteld, morgen thuis geleverd. Tevens kun je van ons geschikte adviezen en goede informatie verwachten wanneer je vragen of onduidelijkheden hebt. Heb je vragen over ons aanbod A. Vogel artikelen? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We helpen je graag!

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten