A Vogel

Oorsprong van A. Vogel artikelen

Het merk A. Vogel zoals je het nu kent is opgericht door de Zwitserse fytotherapie Alfred Vogel. Tijdens zijn leven zette hij zich veel in voor het gebruik van natuurlijke geneesmiddelen in de gezondheidszorg. Hij wilde zo veel mogelijk begrijpen van planten zodat het ingezet kon worden bij geneesmiddelen. Na het overlijden van Alfred Vogel blijft het merk zich inzetten voor natuurlijke geneesmiddelen. Wist je bijvoorbeeld dat 70% van de planten die A. Vogel gebruikt uit hun eigen tuin ’t Harde komt? Goed voor mens en natuur! Niks voor niks dat Alfred Vogel altijd zei dat de natuur alles in huis heeft om mensen te helpen gezond te blijven.

De natuurlijke artikelen van A. Vogel dragen dus bij aan duurzaamheid, een goede gezondheid en een evenwichtig leven. Alfred Vogel vond wel dat evenwicht en harmonie in jezelf van wezenlijk belang is voor de gezondheid. Naast het gebruiken van de A. Vogel artikelen is het volgens de filosofie ook belangrijk om de balans te vinden tussen inspanning en ontspanning, tussen werk en rust, tussen geestelijke en fysieke activiteiten. Graag meer weten over de filosofie van het merk A. Vogel en de acht principes van Alfred Vogel?

 

A. Vogel kopen bij Orthokliniek.com

Wanneer je A. Vogel artikelen koopt bij Orthokliniek.com profiteer je van onze voordelen. Zo krijg je gratis verzending vanaf €45,- en worden de artikelen snel binnen 24 uur afgeleverd. Bij ons geldt namelijk: voor 15.00 besteld, morgen thuis geleverd. Tevens kun je van ons geschikte adviezen en goede informatie verwachten wanneer je vragen of onduidelijkheden hebt. Heb je vragen over ons aanbod A. Vogel artikelen? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We helpen je graag!

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten