Lapacho thee

Lapacho thee, ook bekend als Pau d'Arco thee, is een theesoort die gemaakt wordt van de Pau d'Arco boom. Deze thee wordt al jarenlang gedronken door diverse indianenstammen. De inca's hebben de boom zelfs een toepasselijke naam gegeven: de boom van het leven.

Lapacho thee helpt om lekker te slapen, is goed voor de doorbloeding, gunstig voor de bloeddruk, en goed voor de vochtbalans*.


Hoe maak je goede Lapacho thee?

De indianen gebruikten Lapacho vanwege de verschillende stimulerende gezondheidswerkingen. Zo dronken ze de thee tegen verschillende infecties, koorts en maagklachten. Lapacho thee is vrij bitter van smaak en niet iedereen vindt het even prettig om te drinken. Pau d'Arco (Lapacho) is ook verkrijgbaar in capsulevorm.

Wil je een effectieve Lapacho thee dan is het advies om de Lapacho minstens 10 tot 15 minuten te laten koken. Pas dan komt de Lapacho thee volledig tot zijn recht.

Gebruik je de Pau d'Arco / Lapacho thee van Jacob Hooy dan kun je 1 eetlepel van de thee koken (sudderen) met 400 ml water. Na het koken even zeven en drink 2 à 3 kopjes verdeeld over de dag.

Lapacho van de Pau d'Arco boom

Lapachol is het eerste bestandsdeel uit de Pau d'Arco dat onderzocht is. De Pau d'Arco boom groeit op hoogten waar de meeste planten niet meer kunnen leven. Het bevat verschillende werkzame bestanddelen. De belangrijkste zijn lapachol, beta lapachone en xyloidone. Kortom, de Lapacho thee komt van de Pau d'Arco. 

Lapacho thee kopen

Lapacho thee is te koop bij verschillende kruiden- en theewinkeltjes. Maar het is uiteraard ook verkrijgbaar in onze webshop. De producten hebben wij doorgaans op voorraad en kunnen we, bij bestelling voor 15.00 uur, dezelfde dag nog versturen. Een dag later heb jij je Lapacho thee al in huis.

Naast Pau d'Arco bieden we nog tal van andere supplementen aan die kunnen bijdragen aan jouw gezondheid. Voorbeelden hiervan zijn visolie supplementen, de beste multivitamines en/of Rhodiola Rosea. Heb je vragen over één van onze producten? Neem dan contact met ons op. 

  • Dagelijks gebruik van 1500 mg Pau d'Arco of meer helpt het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen* (EFSA-ID 3597)
  • Helpt om lekker te slapen* (EFSA-ID 3599)
  • Goed voor de doorbloeding en gunstig voor de bloeddruk* (EFSA-ID 3600)
  • Voor een goede vochtbalans* (EFSA-ID 3602)

*: gezondheidsclaims in afwachting van Europese toekenning

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten