Beste Omega 3 | Krillolie, visolie of levertraan

Op zoek naar de beste Omega 3?  We hebben de betere supplementen voor je geselecteerd. EPA (eicosapenthaeenzuur), DHA (Docosahexaeenzuur) en ALA (Alfa-linoleenzuur) zijn Omega 3 vetzuren die onder andere belangrijk zijn voor de hersenen, het hart en je bloeddruk. Maar wat is nu het beste Omega 3 supplement?

Op zoek naar de beste Omega 3 kijken wij voornamelijk naar de opneembaarheid van DHA en EPA. In visolie komen deze vetzuren voor in de vorm van triglyceriden en bij krillolie is dit in de vorm van fosfolipiden. Dit zal je waarschijnlijk niet zo heel veel zeggen maar de fosfolipidenvorm (in krillolie) wordt beter opgenomen. Omega 3 vetzuren vind je in krillolie, visolie en ook in levertraan. We hebben per categorie de beste supplementen geselecteerd.

Krillolie assortiment

Krillolie bevat naast de Omega 3 vetzuren ook de antioxidanten vitamine E en astaxanthine. Krill wordt duurzaam en onder toezicht van het CCAMLR gevangen. Zij zorgen er voor dat de biomassa niet in gevaar komt. We hebben de beste 3 krillolie supplementen uit ons assortiment voor je geselecteerd.

Visolie assortiment

Visolie is het bekendste supplement met Omega 3 vetzuren. In ons assortiment vind je diverse visolie producten. We hebben de drie beste visolie producten (op prijs, opneembaarheid en hoeveelheid) geselecteerd.

Levertraan assortiment

Ook levertraan is gezond en bevat de Omega 3 vetzuren DHA en EPA. Levertraan is afkomstig van de lever van kabeljauw. De levers bevatten ook veel vitamine A en vitamine D. Hieronder vind je ons levertraan assortiment.

Conclusie van de beste Omega 3

Krillolie is wat ons betreft het beste Omega 3 supplement. Dit komt door de opneembaarheid maar ook zeker vanwege de duurzaamheid. Je weet ten slotte altijd dat het krill afkomstig is uit Antarctica en volledig duurzaam en ecologisch wordt gevangen. Volgens het WNF zelfs het minst beviste soort ter wereld.

Maar tijden veranderen, steeds meer visoliesupplementen worden tegenwoordig ook duurzaam gevangen. De opneembaarheid van krill is weliswaar iets beter, maar dit verschil is nihil. Qua prijs is krillolie niet de beste Omega 3. Over het algemeen is visolie en levertraan goedkoper.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten