BCAA

BCAA staat voor Branches Chain Amino Acids. Het is een combinatie van de drie essentiële aminozuren: Isoleucine, leucine en valine. De meeste BCAA supplementen bevatten een 2:1:1 verhouding. Ze worden ook wel de 'Vertakte -keten-aminozuren' genoemd.

Deze combinatie van essentiële aminozuren wordt veel gebruikt door sporters. Essentiëel houdt in dat je lichaam niet in staat is om het zelf aan te maken. We zijn voor deze 3 aminozuren volledig afhankelijk van voeding. 


BCAA in spieren

De meeste BCAA supplementen komen voor in een 2:1:1 verhouding. Waarbij L-Leucine het grootste bestandsdeel is (2). L-Isoleucine en L-Valine zijn in halve hoeveelheden (ten opzichte van L-Leucine) aanwezig. Dit is de gewenste verhouding van BCAA. Deze verhouding vinden we ook terug in ons spierweefsel. De drie BCAA's zijn een structureel bestanddeel van het spierweefsel. Ze maken ongeveer 30% uit van dit eiwit.

BCAA Supplementen

Wanneer je kiest voor een BCAA supplement dan kun je kiezen voor BCAA capsules of een BCAA poeder. Je kunt beide vormen gebruiken. Vaak wordt er gekozen voor een BCAA poeder. Het voordeel van een poeder is dat het vaak zuiver is. Bij het capsuleren van supplementen worden hulpstoffen gebruikt. Dit is bij een poeder niet nodig en daarom zijn deze vaak vrij van toevoegingen.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten