Aanvulling op BioHCG Original

BioHCG Original is goed te combineren met onderstaande producten. Alle producten op deze pagina zijn met zorg samengesteld om jouw resultaat te maximaliseren. Het is niet noodzakelijk om één van de producten aan te schaffen, maar ze kunnen wel een bijdrage leveren aan je afslankdoel. Alle producten hebben unieke eigenschappen en verschillende werkingen. Klik op de producten voor een uitgebreide uitleg.

Geadviseerd bij BioHCG dieet

Een aantal van de onderstaande supplementen zijn een uitstekende toevoeging aan jouw BioHCG dieet. De eiwitshake bijvoorbeeld is een makkelijke en snelle maaltijdvervanger tijdens de lunch. Wil je je vetverbranding nog een extra duwtje in de rug geven? Dan is de NTM Fytoslim of Bio Burner waar je naar op zoek bent!

Gezonder koken

Om zowel tijdens als na het dieet gezonde(re) maaltijden op tafel te zetten hebben we in ons assortiment ook supplementen voor het koken? De PAM Cooking Spray bevat véél minder vet dan boter en is dus veel geschikter om mee te koken. Net als de Herbamare kruiden, waarvan veel minder nodig is dan traditioneel kruidenzout, is ook zeer geschikt om extra smaak toe te voegen.

Als je eenmaal bent afgevallen wil je er natuurlijk alles aan doen om op gewicht te blijven. Feestjes, vakanties en etentjes kunnen het dan soms moeilijk maken. In dat geval is de Vetblokker een ideaal supplement! Deze beperkt de opname van vet door je lichaam, waardoor het op natuurlijke wijze weer afgevoerd wordt.

Wil je graag wat meer informatie omtrent afvalpillen en afslankpillen, bovenstaande supplementen of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar. 


Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten