Aanvulling op BioHCG Original

BioHCG Original is goed te combineren met onderstaande producten. Deze producten zijn ook 'los' te gebruiken.

Alle producten op deze pagina zijn met zorg samengesteld om jouw resultaat te maximaliseren. Het is niet noodzakelijk om één van de producten aan te schaffen, maar ze kunnen wel een bijdrage leveren aan je afslankdoel.

Alle producten hebben unieke eigenschappen en verschillende werkingen. Klik op één van de producten voor meer uitleg.

Geadviseerd bij BioHCG dieet

Een aantal van de bovenstaande supplementen is een uitstekende toevoeging aan jouw BioHCG dieet. De eiwitshake bijvoorbeeld is een makkelijke en snelle maaltijdvervanger tijdens de lunch. Wil je je vetstofwisseling verhogen? Dan is de fatburners NTM Fytoslim waar je naar op zoek bent!

Gezonder koken

Om zowel tijdens als na het dieet gezonde(re) maaltijden op tafel te zetten, hebben we in ons assortiment ook supplementen voor het koken? De PAM Cooking Spray bevat véél minder vet dan boter en is dus veel geschikter om mee te koken. Net als de Herbamare kruiden, waarvan veel minder nodig is dan traditioneel kruidenzout, is ook zeer geschikt om extra smaak toe te voegen.

Op gewicht blijven

Als je eenmaal bent afgevallen wil je er natuurlijk alles aan doen om op gewicht te blijven. Feestjes, vakanties en etentjes kunnen het dan soms moeilijk maken. In dat geval is de Vetblokker een ideaal supplement! Deze beperkt de opname van vet door je lichaam, waardoor het op natuurlijke wijze weer afgevoerd wordt.

Wil je graag wat meer informatie omtrent afvalpillen en afslankpillen, bovenstaande supplementen of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar. 

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten