Geadviseerd bij BioHCG dieet

Een aantal van de bovenstaande supplementen is een uitstekende toevoeging aan jouw BioHCG dieet. De eiwitshake bijvoorbeeld is een makkelijke en snelle maaltijdvervanger tijdens de lunch. Wil je je vetstofwisseling verhogen? Dan zijn de fatburners NTM Fytoslim of Bio Burner waar je naar op zoek bent!

Gezonder koken

Om zowel tijdens als na het dieet gezonde(re) maaltijden op tafel te zetten, hebben we in ons assortiment ook supplementen voor het koken? De PAM Cooking Spray bevat véél minder vet dan boter en is dus veel geschikter om mee te koken. Net als de Herbamare kruiden, waarvan veel minder nodig is dan traditioneel kruidenzout, is ook zeer geschikt om extra smaak toe te voegen.

Op gewicht blijven

Als je eenmaal bent afgevallen wil je er natuurlijk alles aan doen om op gewicht te blijven. Feestjes, vakanties en etentjes kunnen het dan soms moeilijk maken. In dat geval is de Vetblokker een ideaal supplement! Deze beperkt de opname van vet door je lichaam, waardoor het op natuurlijke wijze weer afgevoerd wordt.

Wil je graag wat meer informatie omtrent afvalpillen en afslankpillen, bovenstaande supplementen of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar. 

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten