L-Arginine

L-Arginine is een aminozuur. Aminozuren zijn de bouwstenen voor eiwitten in ons lichaam. L-Arginine is een semi-essentieel aminozuur, dat houdt in dat ons lichaam het zelf kan aanmaken maar ook deels afhankelijk is van voeding. Volwassen maken arginine aan uit de aminozuren ornithine, glutamaat, proline en glutamine.

Arginine is de enige voorloperstof van stikstofmonoxide. Ook is het een voorloperstof van creatine en polyamines. L-arginine wordt ingebouwd in eiwitten en kan worden omgezet in andere aminozuren.

L-Arginine is een bekend supplementen onder sporters.


L-Arginine in voeding

Een aantal voedingsmiddelen zijn rijk aan arginine. Voornamelijk producten van dierlijke oorsprong hebben hoge niveaus van arginine. Voorbeelden zijn kalkoen, kip en varkensrib. In mindere mate zit het in sojabonen, linzen en kikkererwten.

Je kan je arginine level dus verhogen door het eten van de juiste voeding. Als je niet genoeg arginine binnen krijgt of je wenst een hogere inname. Dan kun je kiezen voor arginine supplementen.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten