Vitakruid

Vitakruid is een bedrijf dat de afgelopen jaren met doorontwikkeling hoogwaardige voedingssupplementen op de markt heeft gebracht. Hierbij vinden ze biologische beschikbaarheid van de voedingssupplementen erg belangrijk. We zijn dan ook erg blij om Vitakruid producten aan te kunnen bieden:

Vitakruid

Supplementen met oog op biologische beschikbaarheid

De biologische beschikbaarheid van de voedingssupplementen zijn voor Vitakruid erg belangrijk. In de ogen van Vitakruid wordt er namelijk te weinig rekening gehouden met de verarming van de landbouwgrond. Een tendens die binnen de afgelopen 30 jaar voor halvering van vitaminen en mineralen in de voeding heeft gezorgd.

Bij de ontwikkeling van nieuwe Vitakruid producten wordt er altijd gekeken naar werkzaamheid, dosering en biologische beschikbaarheid. De missie van Vitakruid is dan ook om producten te ontwikkelen die de huidige artikelen ontstijgen. Als de artikelen eenmaal voldoen aan de samenstelling en de kwaliteitseisen wordt er pas gekeken naar de prijs. De merkbelofte is ook niks voor niks dat te duur ontwikkelde producten niet worden geintroduceerd in de markt. Ze willen dat het betaalbaar blijft!

Geschiedenis Vitakruid

Vitakruid is opgericht in 2000 door Elly Korzelius die eerder in 1994 al is begonnen met haar eigen natuurgeneeskundige praktijk. Sinds de oprichting van Vitakruid in 2000 houdt ze zich voornamelijk bezg met analyseren van wetenschappelijke literatuur en schreef ze zelfs ook twee orthomoleculaire boeken. Dit vormde het begin van Vitakruid en het op de markt brengen van producten.

In 2003 zijn er, na de analyse, zes voedingssupplementen op de markt gebracht. In de loop der jaren zijn er vanaf 2006 al twaalf nieuwe producten bijgevoegd en staat het totaal aantal producten al op achttien producten. We zijn dan ook erg blij dat we artikelen van dit snelgroeiende bedrijf kunnen aanbieden.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten