Vitakruid

Vitakruid is een bedrijf dat de afgelopen jaren met doorontwikkeling hoogwaardige voedingssupplementen op de markt heeft gebracht. Hierbij vinden ze biologische beschikbaarheid van de voedingssupplementen erg belangrijk. We zijn dan ook erg blij om Vitakruid producten aan te kunnen bieden:

Vitakruid

Supplementen met oog op biologische beschikbaarheid

De biologische beschikbaarheid van de voedingssupplementen zijn voor Vitakruid erg belangrijk. In de ogen van Vitakruid wordt er namelijk te weinig rekening gehouden met de verarming van de landbouwgrond. Een tendens die binnen de afgelopen 30 jaar voor halvering van vitaminen en mineralen in de voeding heeft gezorgd.

Bij de ontwikkeling van nieuwe Vitakruid producten wordt er altijd gekeken naar werkzaamheid, dosering en biologische beschikbaarheid. De missie van Vitakruid is dan ook om producten te ontwikkelen die de huidige artikelen ontstijgen. Als de artikelen eenmaal voldoen aan de samenstelling en de kwaliteitseisen wordt er pas gekeken naar de prijs. De merkbelofte is ook niks voor niks dat te duur ontwikkelde producten niet worden geintroduceerd in de markt. Ze willen dat het betaalbaar blijft!

Geschiedenis Vitakruid

Vitakruid is opgericht in 2000 door Elly Korzelius die eerder in 1994 al is begonnen met haar eigen natuurgeneeskundige praktijk. Sinds de oprichting van Vitakruid in 2000 houdt ze zich voornamelijk bezg met analyseren van wetenschappelijke literatuur en schreef ze zelfs ook twee orthomoleculaire boeken. Dit vormde het begin van Vitakruid en het op de markt brengen van producten.

In 2003 zijn er, na de analyse, zes voedingssupplementen op de markt gebracht. In de loop der jaren zijn er vanaf 2006 al twaalf nieuwe producten bijgevoegd en staat het totaal aantal producten al op achttien producten. We zijn dan ook erg blij dat we artikelen van dit snelgroeiende bedrijf kunnen aanbieden.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten