Pau d'Arco thee

Pau d'Arco thee wordt ook wel lapacho thee genoemd. Het is een kruid dat al jaren lang wordt gebruikt door de indianen uit Midden- en Zuid-Amerika. Tegenwoordig wordt het ook steeds meer gebruikt in de westerse landen.

Het is onder andere goed voor de doorbloeding, bloeddruk, vochtbalans en het helpt om lekker te slapen. Dagelijks gebruik van 1500 mg Pau d'Arco of meer helpt het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen*.

Pau d'Arco thee | Ook verkrijgbaar in geconcentreerde capsules

Pau d'Arco thee producten

Er zijn verschillende aanbieders van Pau d'Arco thee. Er zit echter wel een groot verschil in de kwaliteit die geleverd wordt. Voor goede Pau d'Arco thee heb je de binnenbast van de boom nodig. Daar zit het Lapachol gedeelte. Er zijn echter aanbieders die ook de buitenbast of andere delen van de boom gebruiken. Dat maakt de thee minder effectief. Let daarom bij aanschaf altijd op waar de Pau d'Arco afkomstig van is.

Pau d'Arco thee of capsules?

Pau d'Arco thee bevat quinonen die niet altijd even goed oplossen in water. Daarom is Pau d'Arco thee niet altijd even effectief. Het kan echter wel effectief zijn wanneer je het ongeveer 10 minuten kookt. Dan krijg je een milde en effectieve substantie. Voor een hogere dosering is het beter om te kiezen voor een Pau d'Arco capsule.

Pau d'Arco thee wordt al honderden jaren gebruikt in de traditionele volksgeneeskunde. Vroeger bestonden er nog geen medicijnen en werden er vaak kruiden voorgeschreven. Deze kruiden komen we nog steeds tegen. Voorbeelden hiervan zijn Ashwagandha of Rhodiola Rosea. Er wordt nog steeds veel onderzoek gedaan naar deze kruiden.

  • Dagelijks gebruik van 1500 mg Pau d'Arco of meer helpt het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen* (EFSA-ID 3597)
  • Helpt om lekker te slapen* (EFSA-ID 3599)
  • Goed voor de doorbloeding en gunstig voor de bloeddruk* (EFSA-ID 3600)
  • Voor een goede vochtbalans* (EFSA-ID 3602)

*: gezondheidsclaims in afwachting van Europese toekenning 

Veelgestelde vragen omtrent Pau d'Arco thee

Pau d’Arco is een boom die maar liefst 38 meter hoog kan worden en van oorsprong groeit in Zuid-Amerika. Pau d’Arco wordt al jarenlang gebruikt in de traditionele volksgeneeskunde. Onderzoek wijst namelijk uit dat de binnenschors van de boom vele medicinale kwaliteiten bezit.

Er zijn diverse wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar Pau d’Arco (thee) en het blijkt dat het veel medicinale kwaliteit bezit. Denk hierbij aan antibiotisch, antiviraal, ontstekingsremmend en immuunstimulerend en meer.

Nee! In ons assortiment vind je naast Pau d’Arco thee ook Pau d’Arco in capsulevorm. Hiervan is de effectiviteit in veel gevallen hoger door de hogere concentratie Pau d’Arco.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten