L-Cysteïne

L-Cysteïne is een zwavelhoudend aminozuur en behoort tot de niet-essentiële aminozuren. Onder niet-essentiële aminozuren verstaan wij de aminozuren die je lichaam zelf kan aanmaken. Echter kan het onder bepaalde omstandigheden voorkomen dat je lichaam onvoldoende aanmaakt.

Wanneer we spreken over L-Cysteïne dan komt de term NAC al snel naar voren. NAC staat voor N-Acetyl-L-Cysteïne. Dit is de geacetyleerde vorm van L-Cysteïne. Het voordeel van een NAC supplement is dat het doorgaans beter wordt verdragen en het is minder gevoelig voor oxidatie.


NAC N-Acetyl-L-Cysteïne

N-Acetyl-L-Cysteïne is een stof van natuurlijke oorsprong. In je lichaam wordt NAC omgezet naar L-Cysteïne en daarna in gluthathion. NAC wordt in de reguliere geneeskunde gebruikt waar het behoort tot de groep mucolytica.

Ons lichaam is in staat om zelf L-Cysteïne aan te maken. Dit wordt gedaan uit het aminozuur L-Methionine.

N-Acetylcysteïne is een goede manier om je gluthathion voorraden aan te vullen en veilig in gebruik. Het is belangrijk om N-Acetylcysteïne niet over te doseren. Je wilt de aanmaak stimuleren en niet ontregelen. Houd je daarom aan de geadviseerde dosering. 

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten