Bonusan

Op deze pagina vind je een overzicht van het merk Bonusan. Bestel vandaag nog voor 15:00 en ontvang de voedingssupplementen de volgende dag in huis. We streven er namelijk na om binnen 24 uur onze producten bij je thuis te bezorgen

Over Bonusan

Met ruim 350 specialistische supplementen kun je Bonusan met recht een grote speler in de voedingssupplementenmarkt noemen. Het merk wil een gezonde en betrouwbare aanvulling op voeding zijn in de breedste zin van het woord. Het wil niet alleen zieke mensen beter maken maar ook gezonde mensen gezond houden. Met een groot aanbod voedingssupplementen is Bonusan een geschikt merk voor grote groepen mensen.

Wist je dat Bonusan staat voor Bogaerds, Numansdorp en Santé? Boagaerds staat voor de eigenaar van Bonusan die sinds de oprichting in 1966 al kwaliteit voorop stelt. Numansdorp is het dorp waar al jaren onderzoek wordt gedaan naar de juiste samenstelling, dosering en verbinding tussen stoffen. Santé staat voor gezondheid dat Bonusan, naast kwaliteit, voorop stelt. Graag meer weten over het ontstaan van Bonusan en hun visie over de producten? Lees meer over Bonusan op de officiële website.

Onze Bonusan producten

De Bonusan producten die we bij Orthokliniek.com verkopen zijn in veel verschillende vormen verkrijgbaar. Zo is de Bonusan vitamine D3 verkrijgbaar in softgels en druppels. Maar naast softgels en druppels heeft Bonusan ook tabletten, capsules en crème. Bijvoorbeeld Bonusan Omega 3 dat verkrijgbaar is in softgels, capsules en visolie. Door de veelzijdigheid in bruikbaarheid kun je zelf bepalen hoe je Bonusan producten tot je neemt. Wel zo fijn!

Naast de meest gebruikte producten zoals Bonusan vitamine C en Bonusan multivitaminen hebben we ook een groter aanbod Bonusan producten. We hebben namelijk ruim 50 producten met uiteenlopende doeleinden. Neem dus vooral de tijd om ons gehele aanbod producten te bekijken. Graag meer informatie over de producten van Bonusan of hulp tijdens de zoektocht naar het beste voedingssupplement voor jou? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We helpen je graag verder!

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten