Bonusan

Op deze pagina vind je een overzicht van het merk Bonusan. Bestel vandaag nog voor 15:00 en ontvang de voedingssupplementen de volgende dag in huis. We streven er namelijk na om binnen 24 uur onze producten bij je thuis te bezorgen

Over Bonusan

Met ruim 350 specialistische supplementen kun je Bonusan met recht een grote speler in de voedingssupplementenmarkt noemen. Het merk wil een gezonde en betrouwbare aanvulling op voeding zijn in de breedste zin van het woord. Het wil niet alleen zieke mensen beter maken maar ook gezonde mensen gezond houden. Met een groot aanbod voedingssupplementen is Bonusan een geschikt merk voor grote groepen mensen.

Wist je dat Bonusan staat voor Bogaerds, Numansdorp en Santé? Boagaerds staat voor de eigenaar van Bonusan die sinds de oprichting in 1966 al kwaliteit voorop stelt. Numansdorp is het dorp waar al jaren onderzoek wordt gedaan naar de juiste samenstelling, dosering en verbinding tussen stoffen. Santé staat voor gezondheid dat Bonusan, naast kwaliteit, voorop stelt. Graag meer weten over het ontstaan van Bonusan en hun visie over de producten? Lees meer over Bonusan op de officiële website.

Onze Bonusan producten

De Bonusan producten die we bij Orthokliniek.com verkopen zijn in veel verschillende vormen verkrijgbaar. Zo is de Bonusan vitamine D3 verkrijgbaar in softgels en druppels. Maar naast softgels en druppels heeft Bonusan ook tabletten, capsules en crème. Bijvoorbeeld Bonusan Omega 3 dat verkrijgbaar is in softgels, capsules en visolie. Door de veelzijdigheid in bruikbaarheid kun je zelf bepalen hoe je Bonusan producten tot je neemt. Wel zo fijn!

Naast de meest gebruikte producten zoals Bonusan vitamine C en Bonusan multivitaminen hebben we ook een groter aanbod Bonusan producten. We hebben namelijk ruim 50 producten met uiteenlopende doeleinden. Neem dus vooral de tijd om ons gehele aanbod producten te bekijken. Graag meer informatie over de producten van Bonusan of hulp tijdens de zoektocht naar het beste voedingssupplement voor jou? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We helpen je graag verder!

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten