Groenlipmossel

De Groenlipmossel dankt zijn naam aan de groene schelprand. De mossel komt alleen voor in de wateren van Marlborough Sounds in Nieuw Zeeland. Groenlipmossel capsules bevatten wel 30 verschillende Omega 3 vetzuren en dat maakt het een totaal ander product dan bijvoorbeeld visolie of krillolie

Visolie bevat de Omega 3 vetzuren EPA en DHA. Groenlipmossel bevat naast deze 2 vetzuren ook nog ALA, SDA, DPA, DTA, ETE en het zeldzame ETA. 


Meer informatie over de Groenlipmossel

De Groenlipmossel wordt ook wel Green lipped Mussel of Perna canaliculus genoemd. Het is opzich al uniek te noemen dat de Groenlipmossel alleen maar voorkomt in de schone wateren van Marlborough Sounds in Nieuw-Zeeland. Ze hebben zelfs geprobeerd om de omgeving van de Groenlipmossel na te bootsen in verschillende aquariums. Echter is dit nooit gelukt.

Groenlipmossel capsules zijn de laatste jaren erg populair geworden. Toch wordt het al lang gebruikt door de Maori's die in Nieuw-Zeeland wonen. 

De werkzame stoffen in Groenlipmossel

De werkzame stoffen in Groenlipmossel zijn de Omega -3 vetzuren, glucosamine en chondroïtine. Met name het palet van Omega 3 vetzuren is uniek. Het bevat naast de bekendste Omega 3 vetzuren DHA en EPA ook nog aan aantal andere omega vetzuren. Dit zijn onder andere ALA, SDA, ETE, DTA, DPA en een zeer zeldzaam vetzuur genaamd ETA. 

Groenlipmossel producten

Om van de gezondheidsvoordelen van Groenlipmossel gebruik te maken kunnen we diverse Groenlipmossel producten gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Groenlipmossolie van Vitals. Vitals heeft dit product verder aangevuld met ruwe parelzaadolie. Een ander goed supplement is VitOrtho Groenlipmossel extract. Dit product is aangevuld met mangaan wat onder andere goed is voor de opbouw van het kraakbeen in de gewrichten.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten