Groenlipmossel

De Groenlipmossel dankt zijn naam aan de groene schelprand. De mossel komt alleen voor in de wateren van Marlborough Sounds in Nieuw Zeeland. Groenlipmossel capsules bevatten wel 30 verschillende Omega 3 vetzuren en dat maakt het een totaal ander product dan bijvoorbeeld visolie of krillolie

Visolie bevat de Omega 3 vetzuren EPA en DHA. Groenlipmossel bevat naast deze 2 vetzuren ook nog ALA, SDA, DPA, DTA, ETE en het zeldzame ETA. 


Meer informatie over de Groenlipmossel

De Groenlipmossel wordt ook wel Green lipped Mussel of Perna canaliculus genoemd. Het is opzich al uniek te noemen dat de Groenlipmossel alleen maar voorkomt in de schone wateren van Marlborough Sounds in Nieuw-Zeeland. Ze hebben zelfs geprobeerd om de omgeving van de Groenlipmossel na te bootsen in verschillende aquariums. Echter is dit nooit gelukt.

Groenlipmossel capsules zijn de laatste jaren erg populair geworden. Toch wordt het al lang gebruikt door de Maori's die in Nieuw-Zeeland wonen. 

De werkzame stoffen in Groenlipmossel

De werkzame stoffen in Groenlipmossel zijn de Omega -3 vetzuren, glucosamine en chondroïtine. Met name het palet van Omega 3 vetzuren is uniek. Het bevat naast de bekendste Omega 3 vetzuren DHA en EPA ook nog aan aantal andere omega vetzuren. Dit zijn onder andere ALA, SDA, ETE, DTA, DPA en een zeer zeldzaam vetzuur genaamd ETA. 

Groenlipmossel producten

Om van de gezondheidsvoordelen van Groenlipmossel gebruik te maken kunnen we diverse Groenlipmossel producten gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Groenlipmossolie van Vitals. Vitals heeft dit product verder aangevuld met ruwe parelzaadolie. Een ander goed supplement is VitOrtho Groenlipmossel extract. Dit product is aangevuld met mangaan wat onder andere goed is voor de opbouw van het kraakbeen in de gewrichten.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten