Top 5 Beste Visolie

Omdat er veel verschillende visolie producten verkrijgbaar zijn hebben wij een Top 5 samengesteld met de beste visolie supplementen. We hebben hierbij rekening gehouden met de hoeveelheid EPA en DHA (Omega 3 vetzuren), zuiverheid, smaak, duurzaamheid en opname door het lichaam.

Onze Top 5:

  1. Bi Omega 1000 van Biotics
  2. MorEPA Platinum van Minami
  3. Visolie 1400 TG met D3 van Vitakruid
  4. Mega Fresh van Nutramin
  5. Omega 3 MSC van Bonusan

Klik op één van de producten of scroll naar beneden voor meer informatie.

De Top 5 beste visolie producten

Om een plekje te bemachtigen in onze top 5 met beste visolie supplementen speelt de hoeveelheid EPA en DHA een belangrijke rol. Deze Omega 3 vetzuren zorgen uiteindelijk voor de gunstige effecten op ons lichaam. De hoeveelheid visolie zegt niet veel, de hoeveelheid EPA en DHA wel.

Ook de zuiverheid van visolie is erg belangrijk. Zeeën zijn verontreinigd en dit zien we helaas terug in de vissen. Zuiver visolie is gezuiverd van dioxines en andere zware metalen.

Ook houden we rekening met de opname van visolie (triglyceriden-vorm) en of de vis duurzaam wordt gevangen. Tot slot speelt de smaak van een visolie supplement een rol. Bij sommige visolie supplementen kun je last hebben van het opboeren. Hoewel je bij inname weinig proeft kun je bij het opboeren lange tijd last hebben van de vissmaak.

1: Bi Omega 1000

Bi Omega 1000 van Biotics staat bij ons op nummer 1. Het product kenmerkt zich door de laagste gehaltes aan verontreinigingen. De visolie die gebruikt wordt is volledig traceerbaar en heeft de GOED-normering (Global Organization for EPA en DHA). De vissen die worden gebruikt worden getest op versheid, werkzaamheid en zuiverheid.

Bi Omega 1000 bevat 570 mg EPA en 430 mg DHA per capsule. Het broertje van Bi Omega 1000 is Bi Omega 500. Het enige verschil in deze twee producten is de hoeveelheid EPA en DHA. Bij Bi Omega 500 is de hoeveelheid gehalveerd en daarom ook geschikt als visolie voor kinderen.

2: MorEPA Platinum

MorEPA Platinum is het hoogst gedoseerde visolie supplement van Minami. Het bevat net zoals Bi Omega 1000, 1000 mg EPA/DHA. Alleen de verdeling is anders. Zo bevat MorEPA Platinum 764 mg EPA en 236 mg DHA.

Minami is een internationaal visolie merk. Het tot stand brengen van de visolie softgels wordt volgens een gepatenteerde wijze gedaan. Dit productieproces zorgt voor hoge doseringen Omega 3 en een optimale zuiverheid.

3: Visolie 1400 TG met D3

Op plek 3 in onze Top 5 van beste Visolie supplementen staat Visolie 1400 TG met D3 van Vitakruid. Dit product kenmerkt zich door een lage ToTox waarde van minder dan 5 (Europese richtlijn ligt op 26). Hoe lager de waarde, hoe verser de olie.

De softgels bevatten 560 mg EPA en 420 mg DHA. Als extra toevoeging bevat dit product Vitamine D3 en Vitamine E.

4: NTM Mega Fresh 1000

NTM Mega Fresh 1000 heeft zijn focus niet alleen om de Omega 3 vetzuren EPA en DHA maar bevat ook de Omega vetzuren 1, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 11 en 13. Verder bevat dit product ook Vitamine A, Vitamine D3, Vitamine E, Vitamine K1 en astaxanthine. NTM Mega Fresh is meer dan alleen een visolie supplement.

De visolie is afkomstig van vissen (zalm) uit de Noord-Atlantische oceaan en heeft een hoge kwaliteit. Binnen 75 minuten na vangst is de visolie al gecapsuleerd. Dit komt ten goede aan de kwaliteit van het product.

5: Bonusan Omega 3 MSC

Omega 3 MSC van Bonusan maakt de Top 5 compleet. Qua hoeveelheid EPA en DHA blinkt de visolie misschien niet uit (150 mg EPA en 100 mg DHA). Deze iets lagere dosering is ook geschikt voor kinderen. Het is gewoon een goed product met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Omega 3 MSC van Bonusan draagt het MSC keurmerk. Het keurmerk zorgt ervoor dat de visolie op een duurzame wijze wordt verkregen. De visstand blijft op peil en het ecosysteem wordt minimaal beschadigd. Alle Bonusan Visolie supplementen dragen dit keurmerk.

Wil je meer informatie over één van de producten uit onze Top 5 beste visolie? Neem dan contact met ons op.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten