Extra informatie over BioHCG Original

BioHCG Original is een afslankkuur van 24 dagen waarbij gezonde voeding centraal staat. Het hele afslanktraject is opgedeeld in 3 verschillende fases.

Fase 1 is de afslankfase. In deze fase volg je het dieet en neem je elke dag, ter ondersteuning, de BioHCG ampul. Aan de hand van het voorgeschreven dieetschema volg je deze dagen. Het dieetschema staat zeer uitgebreid beschreven in het begeleidend boekwerk.

In fase 2 ga je stabiliseren. In deze periode werken we naar de levensfase toe. Je lichaam heeft het tijdens het dieet gedaan met minder voeding. Het zou onverstandig zijn om ineens weer 'normaal' te gaan eten. De calorieën worden elke dag een beetje verhoogd. Hierdoor is de kans op terugval stukken kleiner.

Fase 3 noemen we ook wel de levensfase. Het dieet is afgelopen. De ervaringen die je tijdens het dieet hebt opgedaan zul je 'ongemerkt' meenemen. Samen met de tips die wij je meegeven gaan we er voor zorgen dat de kilo's er ook af blijven. Kleine aanpassingen kunnen al voor grote verschillen zorgen.

Biohcg Original onder begeleiding volgen

Wil je de kuur onder begeleiding gaan volgen? Dat is mogelijk op onze locaties in Ootmarsum en Enschede. Voor meer informatie kun je kijken op de pagina: Biohcg Original onder begeleiding. Deze behandeling kan vergoed worden vanuit een aanvullende verzekering.

Wil je meer weten over de Biohcg Original kuur? Bekijk dan de pagina 'Wat is Biohcg Original'. 

Helaas mogen wij in het kader van de Europese regelgeving niet op de website vermelden hoeveel je kunt afvallen met de Biohcg Original kuur. Dit mogen we wel telefonisch of per mail toelichten. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de chat, mail (info@orthokliniek.com), contactformulier of telefonisch via 0541-295539. 

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten