BioHCG Original kuur

Biohcg Original is een afslankkuur van standaard 24 dagen. Het is ook mogelijk om de kuur langer of korter te volgen. Hier hebben we de 1236 en 48 daagse kuur voor ontwikkeld. Je ontvangt bij de bestelling een compleet pakket met:

  • Biohcg ampullen
  • Multivitamines
  • Recepten
  • Duidelijke uitleg van de kuur (Alle dieetdagen zijn volledig uitgeschreven zodat je precies weet wat je moet doen.)
  • Pipetten om de vloeistof uit de ampul te halen

Liever de kuur onder begeleiding van een therapeut volgen? Klik dan op BioHCG onder begeleiding.

Extra informatie over BioHCG Original

BioHCG Original is een afslankkuur van 24 dagen waarbij gezonde voeding centraal staat. Het hele afslanktraject is opgedeeld in 3 verschillende fases.

Fase 1 is de afslankfase. In deze fase volg je het dieet en neem je elke dag, ter ondersteuning, de BioHCG ampul. Aan de hand van het voorgeschreven dieetschema volg je deze dagen. Het dieetschema staat zeer uitgebreid beschreven in het begeleidend boekwerk.

In fase 2 ga je stabiliseren. In deze periode werken we naar de levensfase toe. Je lichaam heeft het tijdens het dieet gedaan met minder voeding. Het zou onverstandig zijn om ineens weer 'normaal' te gaan eten. De calorieën worden elke dag een beetje verhoogd. Hierdoor is de kans op terugval stukken kleiner.

Fase 3 noemen we ook wel de levensfase. Het dieet is afgelopen. De ervaringen die je tijdens het dieet hebt opgedaan zul je 'ongemerkt' meenemen. Samen met de tips die wij je meegeven gaan we er voor zorgen dat de kilo's er ook af blijven. Kleine aanpassingen kunnen al voor grote verschillen zorgen.

Biohcg Original onder begeleiding volgen

Wil je de kuur onder begeleiding gaan volgen? Dat is mogelijk op onze locaties in Ootmarsum en Enschede. Voor meer informatie kun je kijken op de pagina: Biohcg Original onder begeleiding. Deze behandeling kan vergoed worden vanuit een aanvullende verzekering.

Wil je meer weten over de Biohcg Original kuur? Bekijk dan de pagina 'Wat is Biohcg Original'. 

Helaas mogen wij in het kader van de Europese regelgeving niet op de website vermelden hoeveel je kunt afvallen met de Biohcg Original kuur. Dit mogen we wel telefonisch of per mail toelichten. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de chat, mail (info@orthokliniek.com), contactformulier of telefonisch via 0541-295539. 

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten