BioHCG Original | Bio HCG kuur

BioHCG Original is een afslankkuur van standaard 24 dagen. Je kunt er ook voor kiezen om de kuur te verlengen met 12 of 24 ampullen/dagen. Hier hebben wij het 36 en 48 daagse pakket voor ontwikkeld. De BioHCG is een vloeistof en zit in een ampul. De ampullen zitten in het 'Beter in Balans' doosje. De strips met 'gele' tabletten zijn de vitaminepillen. Je ontvangt een compleet pakket met alle benodigheden, het ideale afvalprogramma dus!

Alle informatie over de BioHCG Original kuur is te vinden op de pagina 'Wat is BioHCG Original' of lees de klantervaringen via 'BioHCG ervaringen'.

Extra informatie over BioHCG Original

BioHCG Original is een afslankkuur van 24 dagen waarbij gezonde voeding centraal staat. Het hele afslanktraject is opgedeeld in 3 verschillende fases.

Fase 1 is de afslankfase. In deze fase volg je het dieet en neem je elke dag, ter ondersteuning, de BioHCG ampul. Aan de hand van het voorgeschreven dieetschema volg je deze dagen. Het dieetschema is zeer uitvoerig beschreven en staat in het begeleidend boekwerk.

In fase 2 ga je stabiliseren. In deze periode werken we naar de levensfase toe. Je lichaam heeft het tijdens het dieet gedaan met minder voeding. Het zou onverstandig zijn om ineens weer 'normaal' te gaan eten. De calorieën worden elke dag een beetje verhoogd. Hierdoor is de kans op terugval stukken kleiner.

Fase 3 noemen we ook wel de levensfase. Het dieet is afgelopen. De ervaringen die je tijdens het dieet hebt opgedaan zul je 'ongemerkt' meenemen. Samen met de tips die wij je meegeven gaan we er voor zorgen dat de kilo's er ook af blijven. Kleine aanpassingen kunnen al voor grote verschillen zorgen.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten