Lever supplementen

De lever is een belangrijk orgaan dat ons lichaam reinigt en beschermt tegen schadelijke stoffen. De belangrijkste functies van het lever zijn:

  • Haalt afvalstoffen uit je bloed
  • Zet vetten en suikers om tot brandstof voor je lichaam
  • Speelt een rol in de aanmaak en afbraak van rode bloedcellen
  • Maakt eiwitten die zorgen voor de bloedstolling
  • Maakt gal aan voor de vertering van vetten
  • Slaat sommige vitamines, suikers en ijzer op

Elke minuut stroom er maar liefst anderhalve liter bloed door je lever. Dit wordt vervolgens gereinigd. Een aantal kruiden en nutriënten ondersteunen de gezondheid van je lever, dit zijn onder andere mariadistel, Curcuma, Paardenbloem en Choline.

Krachtige leverformules

Ben je op zoek naar een supplement ter ondersteuning van je lever. Dat zijn de volgende leverformules geschikt. Deze leverformules bevatten een combinatie van de eerder genoemde nutriënten.


Je lever

De lever is, op de huid na, het grootste orgaan in je lichaam. Gemiddeld genomen weegt een lever ongeveer 1,5 kilo. Je lever bevindt zich rechtsboven in je buikholte, naast je maag. Het is verdeeld in twee leverkwabben: een grote rechter-, en een kleine linkerkwab.

Reinigen van je lever

Je lever is de hele dag druk met het reinigen van alle gif- en afvalstoffen. Eet je vaak ongezond- en vet eten of heb je een periode dat je te veel alcohol consumeert (feestdagen, carnaval, dorpsfeesten etc.), dan kan het net te veel zijn. De schadelijke stoffen stapelen zich dan op in je lever. Je lever reinigen is dan geen overbodige luxe.

In onze kliniek in Ootmarsum kunnen wij je helpen met een 5 daagse detox. We hebben twee volwaardige 5-daagse detox programma’s:

Milde Detox

De 5 daagse milde detox variant bestaat uit een rijst- en groente dieet en twee lymfedrainages. De lymfedrainage behandeling zorgt ervoor dat de afvalstoffen beter worden afgevoerd. De milde detox wordt ondersteund door een Resium. Resium is een reinigende kruidendrank met 100 gestandaardiseerde kruidenextracten. Deze kruiden hebben een ontgiftende en reinigende werking op het lichaam.

Intensieve detox

Onze intensieve detox kuur bestaat ook uit een rijst- en groente dieet en twee lymfedrainages. In plaats van Resium zetten we twee darmspoelingen in. Met een darmspoeling verwijderen we afvalstoffen uit de dikke darm.

Beide detox programma’s activeren het zelfreinigend vermogen van het lichaam. Tevens wordt je lichaam ontdaan van afval- en gifstoffen en je lichaam wordt ontzuurd.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten

Gebruikte bronnen:

https://www.leverpatientenvereniging.nl/de-lever