Liposomaal Vitamine C

Vitamine C is verkrijgbaar in verschillende vormen. Denk maar eens aan ascorbinezuur of Ester C. Elke vorm heeft wel voor- en nadelen. Liposomaal Vitamine C wordt gezien als een van de betere vitamine C supplementen vanwege de hoge opneembaarheid.

Liposomale Vitamine C word ingekapseld zodat het beter bestand is tegen afbraak door het maagzuur. Hierdoor bereikt het goed de cellen zonder de werking aan te tasten. Zo wordt het zonder enige belemmering opgenomen in de bloedbaan. Liposomen zorgen er tevens voor dat de ingrediënten langzamer worden verwerkt wat de effecten bevordert.

Wat betekent Liposomaal

Liposomale supplementen stammen af van het woord liposomen. Liposomen zijn minuscule vetachtige bolletjes. In deze bolletjes zitten vitamines, zoals vitamine C of andere werkzame stoffen.

Deze vetachtige bolletjes beschermen de inhoud tegen afbraak door het maagzuur. Bij gewone supplementen gaat er altijd een deel verloren omdat je maagzuur het afbreekt. Je lichaam ziet liposomen als een lichaamseigen cel. Hierdoor wordt het beter opgenomen en omzeilt het de negatieve invloeden van het spijsverteringsproces. De liposomen zijn biologisch afbreekbaar.

Liposomale producten worden ook wel micro-encapsulatie genoemd. Deze techniek werd voor het eerst gebruikt bij medicijnen zodat deze effectiever worden opgenomen. Inmiddels wordt deze techniek steeds vaker gebruikt door farmaceutische bedrijven. Er zijn steeds meer liposomale supplementen.

Vitamine C op basis van liposomen

Liposomale Vitamine C wordt gebruik door diegene die een hoge bloedspiegel van vitamine C wensen. Vitamine C is onder andere goed voor een goede weerstand, helpt om vermoeidheid te verminderen en draagt bij aan de leerprestaties, concentratie, gemoedstoestand en geheugen.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten