Consulent, wederverkoper of (groot) afnemer worden van Orthokliniek Ootmarsum? 

Ben je ondernemer en op zoek naar hoogwaardige producten om jouw eigen assortiment mee aan te vullen op het gebied van afslanken en een gezonde leefstijl? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het is onze passie om mensen te helpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Delen we dezelfde passie? Lees dan hieronder meer over ons en onze producten.

Over Orthokliniek Ootmarsum

Orthokliniek Ootmarsum is een bedrijf gespecialiseerd in effectief afvallen en het aanbieden van hoogwaardige voedingssupplementen. Wij streven ernaar om een gezonder leven te creëren voor zoveel mogelijk mensen. Dit doen we door bij te dragen aan de gezondheid van mensen door middel van een unieke BioHCG Original afslankkuur en hoogwaardige voedingssupplementen. 

Assortiment

De BioHCG Original afslankkuur die wij aanbieden is een zeer compleet pakket, wat het uiterst gebruiksvriendelijk maakt. Standaard duurt deze kuur 24 dagen en is voornamelijk gericht op het vermijden van vetten en koolhydraten. Wij werken hierbij niet met maaltijdvervangers, maar met een aangepast dieet. Een uitgebreid boekwerk vol met tips en recepten voor elke dag maakt het eenvoudig toepasbaar.  Ook de stabilisatiefase na de 24-daagse kuur is uitvoerig beschreven, zodat een goede opbouw en gezonde leefstijl behouden kan worden. De BioHCG Original wordt handmatig door ons geënergetiseerd, waardoor altijd maximale kwaliteit verwacht mag worden. 

Wij bieden nog een aantal interessante zelf samengestelde producten aan, zoals de Fytoslim (vetverbrander) en de Amino-Fit plantaardige eiwitshake. Onze plantaardige eiwitshake bevat veel eiwitten en weinig koolhydraten en vet. Deze supplementen kunnen dan ook uitstekend gecombineerd worden met de BioHCG Original afslankkuur. In ons assortiment hebben wij verder verschillende voedingssupplementen van vooraanstaande merken als VitOrtho, NOW, Nutramin, Vitals, Biotics Research & Bonusan die afgenomen kunnen worden. Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid met interessante producten. Wij verkopen uitsluitend hoogwaardige producten die bijdragen aan de gezondheid. 

Zakelijk Biohcg Original verkopen

Waarom kiezen voor Orthokliniek Ootmarsum & BioHCG Original?

Kwaliteit, uitstekende service en betrouwbaarheid worden continu door ons nagestreefd. Wij ontzorgen onze klanten  in het gehele proces, van bestelling tot en met een snelle levering. Het complete pakket maakt onze BioHCG Original afslankkuur makkelijk te volgen, maar uiteraard staan we bij vragen altijd voor je klaar. Op deze manier kun jij jouw klanten voorzien van een passend advies. BioHCG Original is een dieet waarbij niet alleen in korte tijd aanzienlijk gewicht verloren kan worden, maar waarbij ook een gezonde levensstijl aangeleerd wordt om het gewenste gewicht te behouden. 

Proefpakket aanvragen?

Ben je nieuwsgierig naar onze producten en heb je interesse om zakelijk onze producten af te nemen? Vraag dan nu een BioHCG Original proefpakket aan door een mail te sturen naar info@orthokliniek.com.

Mocht je aanvullende informatie over onze producten, de mogelijkheden en prijzen willen ontvangen, neem dan contact met op met één van onze medewerkers. Je kunt ons bereiken op 0541-295539 of mail naar info@orthokliniek.com

Wij vertellen je graag meer!