Vitals

We hebben een divers aanbod Vitals producten die we op deze pagina hebben weergegeven. Vitals wil graag iedereen op weg helpen naar een optimale gezondheid. Het merk biedt specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen aan waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wanneer je Vitals producten bij Orthokliniek.com besteld kun je van vele voordelen gebruikmaken zoals gratis verzending vanaf €75,- en een snelle levering. Voor 15:00 besteld is namelijk de volgende dag bezorgd.

Vitals

Over het merk Vitals

Als sinds 1988 is Vitals een merk dat specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen levert om op een natuurlijke wijze gezond te worden en blijven. Voor Vitals staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. Zo ligt de focus bij het ontwikkelen van nieuwe producten ook op de onderbouwing van het beoogde effect. Vitals heeft een onafhankelijke positie in de markt en is daarom het merk dat in staat is om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan de strenge normen voldoen. Door de kennis in combinatie met de onafhankelijk positie zorgt het merk ervoor dat ze een kwalitatieve lijn voedingssupplementen op de markt kunnen brengen.

Ambitie en kwaliteit

Het merk Vitals heeft als motto: Vitals, elke dag beter. Het logo is afgeleid van een opkomende zon die het merk kracht bijgeeft om elke dag beter te presteren. Vitals staat namelijk voor ambitie om steeds betere supplementen aan te bieden met doseringen volgens de laatste inzichten. Tevens staat kwaliteit ook hoog in het vaandel bij Vitals. Zo is de kwaliteit van producten hoog door bijvoorbeeld het kiezen van geselecteerde grondstoffen, op studie gebaseerde doseringen en nog maar liefst elf andere kernmerken zoals wetenschappelijke onderbouwing van de werkzaamheid. Dat Vitals veel waarde hecht aan kwaliteit blijkt wel uit het ISO 22000 certificaat wat aangeeft dat er wordt voldaan aan de hoogste kwaliteitseisen.  

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten