Multivitamine vrouw 

Vrouwen hebben een andere vitamine- en mineralen behoefte dan mannen. Zo heeft de vrouw bijvoorbeeld meer behoefte aan zink en vitamine B6 die bijdragen aan een gezonde hormoonhuishouding.

Ook hebben de meeste vrouwen meer behoefte aan extra ondersteuning voor de groei van de huid, haar en nagels. Hier zijn onder andere de B-vitamines verantwoordelijk voor.

Onderstaande Multivitamines zijn afgestemd op de behoefte van de vrouw.

Gezonde voeding blijft altijd de basis van een gezonde levensstijl. Eet elke dag gevarieerd en voldoende fruit, groente, zuivel en graanproducten gecombineerd met een stukje vlees, vis of een vleesvervanger. Helaas lukt dit niet altijd en daarom kan een multivitamine een goede aanvulling zijn op je dagelijkse voeding.

Voedingssupplementen voor vrouwen

Bepaalde periodes in het leven van een vrouw vragen om specifieke voedingssupplementen. Zo zijn bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap Vitamine D, Foliumzuur en Omega 3 vetzuren van belang. 

Ook bij menstruatie- en overgangsklachten kunnen voedingssupplementen je ondersteunen. Voor een compleet overzicht verwijzen we je graag naar de pagina met voedingssupplementen voor vrouwen.

Multivitamine voor de (toekomstige) mama

Ook voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of vrouwen met een zwangerschapswens is er een specifieke multivitamine. Ons assortiment bevat bijvoorbeeld Vitals Elke Dag Mama. Deze multivitamine zorgt voor een optimale ondersteuning voor de moeder en voor het (ongeboren) kindje. Naast de specifieke ingrediënten zoals foliumzuur en vitamine D bevat deze multivitamine nog tal van andere vitamines en mineralen. Alles in de juiste verhouding en dosering.

Overige multivitamine supplementen

Naast de specifieke multivitamines voor vrouwen, multivitamines voor mannen en kinderen, hebben wij ook tal van andere multivitamines. Bekijk hier ons hele assortiment. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.


Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten