Plantina vitaminen

Het merk Plantina hoopt met het diverse assortiment vitaminen, mineralen en voedingssupplementen dat je grip op je gezondheid krijgt en behoudt. De vitamines en mineralen van Plantina zijn bedoeld als aanvulling op een gezonde voeding- en levensstijl. Zo verhoog je de gezondheid naar een nieuw level. We zijn dan ook erg blij met dat we een divers aanbod Platina supplementen kunnen aanbieden. Zowel voor kinderen als volwassen hebben we een passend aanbod om de gezondheid naar een hoger niveau te tillen.

Plantina

Zekerheid en transparantie

Het is steeds lastiger om voldoende vitamines en mineralen uit voeding te halen. De producten van Plantina bieden echter zekerheid. Er wordt altijd gekeken naar de best opneembare dosering van iedere tablet en capsule. Hierbij vindt het merk Plantina transparantie erg belangrijk en geven ze veel uitgebreide informatie per product tentoon. Bij de ontwikkelingen van producten zijn de uitkomsten van wetenschap altijd de basis. Zo bevatten de producten een optimale werkzame dosering van kwalitatieve en zuivere ingrediënten.

 

Breng je gezondheid naar een hoger niveau

De vitamines en mineralen van Plantina zijn bedoeld voor mensen die bewust leven en niets minder dan het beste willen voor hun gezondheid. Wellicht dat je het merk Platina kent vanuit de topsport waar veel topsporters vitamines en mineralen geleverd krijgen. Denk hierbij aan medaillewinnaars zoals Marit Bouwmeester, Sanne Wevers en Anicka van Emden voor de Olympische spelen.

 

Geschikt voor iedereen

Al sinds 1993 bestaat het merk Platina met als doel suppletie toegankelijk te maken voor iedereen. Dus ook voor vegetariërs en veganisten. Na een lang ontwikkelingstraject met veganistische bronnen is het ook gelukt om essentiële producten in het assortiment op een Vegan manier aan te kunnen bieden. Zo is het assortiment vitamines, mineralen en voedingssupplementen geschikt voor jong, oud, vegetariërs en veganisten. Allemaal geproduceerd met de best opneembare ingrediënten en optimale doseringen.