Kinderen in de groei

Groeien gaat niet vanzelf. Het is belangrijk dat je kinderen voldoende vitamines en mineralen binnen krijgen. Een voedingssupplement kan hierbij helpen. Elke vitamine en mineraal heeft bepaalde gezondheidsvoordelen. Enkele voorbeelden:

  • Vitamine C: Goed voor de weerstand, geheugen en leerprestaties
  • Vitamine D: Goed voor de weerstand, sterke botten en sterke tanden.
  • Magnesium: Goed voor het skelet, concentratievermogen en spieren
  • Zink: Goed voor het gezichtsvermogen, haar en celdelingsproces

Overige supplementen voor kinderen

Van oudsher worden extra vitamines vooral in de herfst en winter gegeven. Dit is eigenlijk een achterhaald idee. Een multivitamine zorgt namelijk niet alleen voor het ondersteunen van de weerstand. Het is onder ander ook goed voor de botten, geheugen, hersenen, concentratie en gebit.

Dat geldt bijvoorbeeld ook voor Vitamine D. Een groot deel van de vitamine D behoefte halen we uit de zon. Maar we smeren onze kinderen steeds beter in en bedekken de huid. Hierdoor is het advies dan ook om het hele jaar door extra Vitamine D te geven. We hebben speciale vitamine D supplementen voor kinderen.

Is je kind geen viseter? Dan is een visolie voor kinderen een goed alternatief. Visolie bevat de omega 3 vetzuren DHA en EPA. Deze visvetzuren zijn goed voor de ontwikkeling van het gezichtsvermogen en hersenen. Aan sommige multivitamines voor kinderen zijn de Omega 3 vetzuren toegevoegd.

Wanneer kun je de multivitamine voor kinderen gebruiken?

Een multivitamine geef je het beste tijdens of vlak na een maaltijd. Dit zorgt ervoor dat de voedingstoffen beter worden opgenomen.  Houdt je altijd aan de aanbevolen dosering.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten