Vitamine K

Vitamine K staat voornamelijk bekend als een vetoplosbare vitamine die belangrijk is voor de bloedstolling en het behoud van sterke botten. De 'K' staat voor koagulation. Dit is het Deense woord voor bloedstolling.

Vitamine K wordt voor een groot deel in onze dikke darm gemaakt. Dit is echter niet voldoende en daarom halen we ook een deel uit onze voeding. De vitamine kunnen we onder verdelen in Vitamine K1 (fylloquinon) en Vitamine K2 (menaquinon).

Vitamine K1 (fylloquinon) is van plantaardige afkomst en iets minder goed opneembaar. Vitamine K2 (menaquinon) komt in beperkte mate voor in vlees, zuivel en eieren. Dit is de best opneembare vorm van Vitamine K.

Best verkochte Vitamine K Supplementen

Overige Vitamine K supplementen

Bloedstolling

Vitamine K draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling. Wanneer we ons snijden of we vallen en er ontstaat een wondje dan gaat het bloedstollingsproces van start. Het bloedstollingsproces zorgt ervoor dat het bloedvat wordt vernauwd en dat het bloed gaat klonteren. Hierdoor wordt het korstje gevormd.

Sterke botten

Vitamine K is ook goed voor het behoud van sterke botten. Het speelt een rol bij de aanmaak en is van belang voor de samenstelling van de botten. Het helpt ook bij de opname van calcium in het botweefsel. 

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten