Orthica

Een gezonde levensstijl met uitgebalanceerde voeding zorgt ervoor dat je maximaal, op een bewuste manier, kunt genieten. Orthica wil graag met een divers assortiment een aanvulling zijn op de gezonde levensstijl met producten die zijn ontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Met ruim 30 jaar ervaring op Nederlandse bodem is Orthica een echte specialist op gebied van voedingssupplementen te noemen. We zijn dan ook enorm trots dat we onderstaande Orthica producten kunnen aanbieden:

Orthica

Geschikt voor elke levensfase en leefstijl

Al meer dan 30 jaar lang biedt Orthica voedingssupplementen aan die optimaal gedoseerd zijn voor elke levensfase en leefstijl. Zo heeft het merk speciaal voor zwangere vrouwen, kinderen, 50-plussers en 65-plussers voedingssupplementen. Tevens hebben ze producten op de markt gebracht ter ondersteuning voor vrouwen, mannen, sporten en bewegen, ontspannen en welzijn, vegetarisch en veganistisch, vermoeidheid, reizen en de weerstand. Zo zijn er altijd wel voedingssupplementen die bij je levensfase en leefstijl passen die dienen ter aanvulling.

 

Voordelen Orthica

Naast de voedingssupplementen met optimale dosering voor elke fase in het leven en leefstijl heeft Orthica ook nog vele andere voordelen. Zo zijn de producten van het merk Orthica vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. De inhoudsstoffen zijn ook tot het einde van de houdbaarheidsperiode gegarandeerd. Daarnaast worden de producten doorlopend aan een kwaliteitscontrole onderworpen en wordt er een strenge leveranciersselectie gehanteerd. Tevens is het gehele bedrijfsproces HACCP-gecertificeerd dat voedselveiligheid aantoonbaar maakt. Zo wordt er uitsluitend met zuivere ingrediënten gewerkt (GMO-vrij en niet doorstraald). Niks voor niks worden producten van Orthica geadviseerd door gezondheidsprofessionals.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten