Vitamine E vloeibaar

Heb je moeite met het slikken van tabletten of capsules of heb je een andere reden om een vloeibare variant te verkiezen boven pillen of capsules? Dan biedt een vloeibare vitamine E uitkomst.

Vloeibare vitamine E is gemakkelijk in te nemen en je kunt gemakkelijk je gewenste dosering kiezen. Ook is het gemakkelijk te mengen met dranken en bevat het minder hulpstoffen en bindmiddelen in vergelijking met capsulevormen.

Assortiment met vloeibare vitamine E

In ons assortiment met vloeibare vitamine E vind je de supplementen van Biotics en NOW. Beide merken leveren supplementen van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden we een liposomaal complex met vitamine A, D, E en K aan.

Biotics E-Mulsion

Biotics E-Mulsion is een specifiek merk van vloeibare vitamine E dat bekend staat om zijn kwaliteit en effectiviteit. Deze emulsie combineert de voordelen van vitamine E met de gebruiksvriendelijkheid van een vloeibare vorm.

Deze vloeibare vorm van vitamine E is geëmulgeerd, wat betekent dat de vitamine E-druppels in kleinere deeltjes worden verdeeld in een waterige oplossing. Dit maakt het gemakkelijker voor het lichaam om de vitamine E op te nemen, waardoor de effectiviteit wordt verhoogd in vergelijking met sommige andere supplementvormen

NOW Vloeibare Vitamine E

NOW Vloeibare Vitamine E biedt een geconcentreerde vorm van vitamine E, een krachtige antioxidant die bekend staat om zijn vermogen om cellen te beschermen tegen oxidatieve schade. De vitamine E in dit supplement is afkomstig van natuurlijke bronnen en wordt geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen, wat zorgt voor de hoogste zuiverheid en werkzaamheid.

NOW Vloeibare Vitamine E is geschikt voor inwendig en uitwendig gebruik.

Waarom zou je kiezen voor een vloeibare variant?

Vloeibare vitamine E is een alternatieve vorm van dit supplement die sommige mensen verkiezen boven pillen of vitamine E capsules. Hier zijn enkele redenen waarom:

  • Snellere absorptie: Vloeibare vitamine E wordt over het algemeen sneller geabsorbeerd dan de vaste vormen. Dit kan betekenen dat het lichaam de voordelen sneller ervaart.
  • Aanpasbare dosering: Met vloeibare vitamine E kun je gemakkelijker de dosering aanpassen aan je behoeften, wat vooral handig kan zijn voor kinderen of mensen met specifieke dieetbeperkingen.
  • Makkelijk te mengen: Je kunt vloeibare vitamine E eenvoudig mengen met dranken, waardoor het gemakkelijk in de dagelijkse routine kan worden opgenomen.
  • Minder hulpstoffen: Sommige mensen verkiezen vloeibare vitamine E omdat het minder vulstoffen en bindmiddelen bevat in vergelijking met sommige capsulevormen.

Waar is vitamine E goed voor?

Vitamine E is een in vet oplosbare vitamine die bekend staat om zijn krachtige antioxidanteigenschappen. In totaal zijn er 8 verschillende vormen vitamine E. Deze vormen kunnen we onderverdelen in tocoferolen en tocotriënolen.

  • Antioxidante werking: Vitamine E helpt cellen te beschermen tegen schade door vrije radicalen, wat kan bijdragen aan het verminderen van het risico op chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten en kanker.
  • Huidverzorging: Vitamine E wordt vaak toegevoegd aan huidverzorgingsproducten vanwege zijn hydraterende eigenschappen en het vermogen om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-straling.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten