Assortiment met vloeibare vitamine E

In ons assortiment met vloeibare vitamine E vind je de supplementen van Biotics en NOW. Beide merken leveren supplementen van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden we een liposomaal complex met vitamine A, D, E en K aan.

Biotics E-Mulsion

Biotics E-Mulsion is een specifiek merk van vloeibare vitamine E dat bekend staat om zijn kwaliteit en effectiviteit. Deze emulsie combineert de voordelen van vitamine E met de gebruiksvriendelijkheid van een vloeibare vorm.

Deze vloeibare vorm van vitamine E is geëmulgeerd, wat betekent dat de vitamine E-druppels in kleinere deeltjes worden verdeeld in een waterige oplossing. Dit maakt het gemakkelijker voor het lichaam om de vitamine E op te nemen, waardoor de effectiviteit wordt verhoogd in vergelijking met sommige andere supplementvormen

NOW Vloeibare Vitamine E

NOW Vloeibare Vitamine E biedt een geconcentreerde vorm van vitamine E, een krachtige antioxidant die bekend staat om zijn vermogen om cellen te beschermen tegen oxidatieve schade. De vitamine E in dit supplement is afkomstig van natuurlijke bronnen en wordt geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen, wat zorgt voor de hoogste zuiverheid en werkzaamheid.

NOW Vloeibare Vitamine E is geschikt voor inwendig en uitwendig gebruik.

Waarom zou je kiezen voor een vloeibare variant?

Vloeibare vitamine E is een alternatieve vorm van dit supplement die sommige mensen verkiezen boven pillen of vitamine E capsules. Hier zijn enkele redenen waarom:

  • Snellere absorptie: Vloeibare vitamine E wordt over het algemeen sneller geabsorbeerd dan de vaste vormen. Dit kan betekenen dat het lichaam de voordelen sneller ervaart.
  • Aanpasbare dosering: Met vloeibare vitamine E kun je gemakkelijker de dosering aanpassen aan je behoeften, wat vooral handig kan zijn voor kinderen of mensen met specifieke dieetbeperkingen.
  • Makkelijk te mengen: Je kunt vloeibare vitamine E eenvoudig mengen met dranken, waardoor het gemakkelijk in de dagelijkse routine kan worden opgenomen.
  • Minder hulpstoffen: Sommige mensen verkiezen vloeibare vitamine E omdat het minder vulstoffen en bindmiddelen bevat in vergelijking met sommige capsulevormen.

Waar is vitamine E goed voor?

Vitamine E is een in vet oplosbare vitamine die bekend staat om zijn krachtige antioxidanteigenschappen. In totaal zijn er 8 verschillende vormen vitamine E. Deze vormen kunnen we onderverdelen in tocoferolen en tocotriënolen.

  • Antioxidante werking: Vitamine E helpt cellen te beschermen tegen schade door vrije radicalen, wat kan bijdragen aan het verminderen van het risico op chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten en kanker.
  • Huidverzorging: Vitamine E wordt vaak toegevoegd aan huidverzorgingsproducten vanwege zijn hydraterende eigenschappen en het vermogen om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-straling.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten