Multivitamine voor mannen

Mannen zijn over het algemeen wat groter, sterker en hebben meer spiermassa dan een vrouw. Daar hoort ook een andere vitamine- en mineralenbehoefte bij.

Zo heeft de man meer behoefte aan magnesium (voor de spieren), selenium en zink (normale testosterongehalte) en diverse vitamines en mineralen voor de botten en het energieniveau.

Onderstaande multivitamines zijn speciaal ontwikkeld voor de man. Klik op één van de producten voor meer informatie.

Je gezondheid verbeteren met multivitamine man

Een voedingssupplement voor mannen is een welkome aanvulling op je dagelijkse voeding. Gezonde voeding en beweging is namelijk de basis voor een gezonde levensstijl. Hierbij hoort een goede variatie in etenswaren met groente, fruit, granen, vleeswaren (of vervangers) en zo nu en dan een vette vis. Echter blijkt dat maar een kleine groep mensen dit bereikt en daarom is een goede multivitaminen en/of visolie voor velen een welkome aanvulling.

Immuunsysteem versterken

Tijdens de coronacrisis ontstond er een ware run op supplementen die het immuunsysteem versterken en de weerstand verhogen. Supplementen met vitamine C en zink waren niet aan te slepen en er ontstonden zelfs lege schappen in de gezondheidswinkels. Het is de mens eigen dat een crisis ons weer doet beseffen wat belangrijk is. Maar eigenlijk ben je op dat moment al te laat. Het is namelijk niet zo dat bij gebruik van één tabletje je immuunsysteem al flink versterkt wordt. Daarom adviseren wij altijd het gebruik van een goede multivitamine. Een kleine moeite en een kleine investering voor je gezondheid.

Zoals hierboven al vermeld is een multivitamine een goede aanvulling op je dagelijkse voeding. Een algemene multivitamine is al goed. Maar het is nog beter om je aanvulling af te stemmen op je behoefte. Daarom zijn er naast speciale multivitamines voor mannen ook multivitamines voor vrouwen, multivitamines voor kinderen en multivitamines voor andere specifieke doeleinden.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten