Bonusan visolie

Bonusan visolie Omega 3 MSC 

Bonusan visolie Omega 3 MSC is een pure visolie die grondig is gefilterd, geurloos gemaakt en gezuiverd van schadelijke verontreinigingen. De softgels bevatten EPA en DHA in een 3:2 verhouding. Eén softgel bevat 150 mg EPA en 100 mg DHA. De adviesdosering is één (tot 3) softgel per dag.

Bonusan Omega 3 MSC drinkolie

Voor diegene die moeite heeft met het slikken van tabletten of capsules is er ook een vloeibare visolie. Omega 3 MSC drinkolie van Bonusan heeft een lichte citroensmaak en is makkelijk te vermengen met water, smoothies of andere dranken. Je kan het ook vermengen in een salade. De adviesdosering is 0,5 tot 1 theelepel per dag. Eén theelepel levert 423 mg EPA en 279 mg DHA. Je kan dit product ook gebruiken als visolie voor je kind.

Bonusan Omega 3 Algenolie

Algenolie is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het is een goed alternatief voor visolie. Naast de Omega 3 vetzuren bevat dit product ook Vitamine D3. Bonusan Omega 3 Algenolie is een 100% plantaardig supplement. De softgels zijn gemaakt van maïszetmeel en de toegevoegde Vitamine D3 is afkomstig van korstmossen. Eén capsule bevat 250 mg DHA. Het DHA wordt door het lichaam omgezet in EPA.

Bonusan Omega 3 Krillolie

Krillolie wordt gemaakt van krill. Dit zijn kleine garnaalachtige schaaldiertjes. Het verschil met visolie is de vorm van EPA en DHA. Visolie komt voor in de vorm van triglyceriden en krillolie in de vorm van fosfolipiden. Fosfolipiden wordt zes keer beter opgenomen dan triglyceriden. Dat is ook de reden waarom krillolie vaak lager gedoseerd is. Omdat krill laag staat in de voedselketen is het één van de schoonste vetzuren en wordt het minimaal bewerkt. Bonusan Omega 3 Krillolie bevat 60 mg EPA en 28 mg DHA per softgel.

Bonusan PrimOmega MSC

PrimOmega bevat naast Omega 3- ook Omega 6 vetzuren. PrimOmega zijn teunisbloemolie capsules die verder boragolie en visolie bevatten. Al het goede van een visolie en het plantaardige gammalinoleenzuur in één supplement.

Bonusan Levertraan Forte MSC

Het laatste product in het Bonusan visolie assortiment is Bonusan Levertraan Forte MSC. De olie heeft een waardevolle combinatie van visolie, vitamine A en vitamine D3. Het wordt gewonnen uit de lever van duurzaam gevangen kabeljauw. Vroeger namen we levertraan voornamelijk tijdens de wintermaanden om een Vitamine D tekort te compenseren. Maar we zitten tegenwoordig veel binnen en beschermen ons tegen de zon waardoor levertraan capsules eigenlijk het hele jaar door gebruikt kunnen worden.

MSC certificatie

Bonusan Visolie is MSC gecertificeerd. Het MSC keurmerk zorgt voor een duurzame visserij. Het geeft de garantie dat de visstand op peil blijft, de internationale visserijwetgeving nageleefd wordt en het ecosysteem minimaal beschadigd wordt. Het gehele proces, van vangst tot voedingssupplement, is 100% duurzaam.

Overige visolie supplementen

Naast Bonusan visolie vind je in ons assortiment nog meer visolie supplementen. Het assortiment bevat uitsluitende producten met de beste visolie. De supplementen zijn geselecteerd op de manier van vangen, opname van DHA en EPA en de zuivering van gifstoffen.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten